Férfi kézi: távozik a Tatabánya lengyel válogatott kapusa

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.23. 15:21
null
Piotr Wyszomirski távozik a Bányásztól (Fotó: Tumbász Hédi)
Piotr Wyszomirski az idény végén távozik a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabányától – írja a klub honlapja.

A 34 éves lengyel válogatott kapus 2020 nyarán igazolt a Bányászhoz, korábban a Szegedet és a Csurgót is erősítette. Februárban beszámoltunk róla, hogy a rutinos kapuvédő hazájában, a Górnik Zabrzénél folytathatja.

„Meg szeretném köszönni ezt a két évet mindenkinek Tatabányán. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy itt játszhattam és megismerhettem rengeteg kiváló embert. Mindenkinek meg szeretném köszönni a segítséget, minden egyes alkalmazottnak, a csapattársaknak, edzőknek, az orvosi stábnak, a masszőröknek és nem utolsósorban a csodálatos szurkolóknak, akik a jó és rossz időkben is mellettünk álltak. Sok sikert kívánok a csapatnak és bízom benne, hogy kiváló eredményei lesznek az elkövetkező évadokban is” – nyilatkozta Wyszomirski a Tatabánya honlapján.

Az már korábban eldőlt, hogy a másik kapus, Bartucz László Gyöngyösre igazol. Érkezik viszont erre a posztra a magyar válogatott Székely Márton, valamint a fiatal Nagy Benedek is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik