Női kézi: hét kulcsjátékossal is hosszabbított az FTC

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2024.01.15. 15:10
null
Hét kulcsjátékosával is erősített a Ferencváros női kézilabda csapata (Fotó: Facebook/Kubatov Gábor)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy hét kulcsjátékosával is szerződést hosszabbít.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke bejelentette a női kézilabdacsapat négy új igazolását. Zöld-fehérbe öltözik a friss világbajnok francia Laura Glauser és Orlane Kanor, illetve az orosz válogatott Darja Dmitrijeva és Valerija Maszlova is.

Ezúttal hét játékos hosszabbításáról számolt be a klub: 2024 nyarától is az FTC-t erősíti Klujber Katrin, Márton Gréta, Tomori Zsuzsanna, Andrea Lekics, Angela Malestein, Dragana Cvijics és Emily Bölk.

A 24 éves Klujber Katrin már 2018 óta játszik Ferencvárosban, 2022-ben az év kézilabdázójának választották Magyarországon, de marad Márton Gréta, valamint Tomori Zsuzsanna is.

A Ferencváros szerződést hosszabbított Andrea Lekiccsel, aki 2023 őszén átlépte az ezergólos álomhatárt a BL-ben, illetve az elmúlt két Bajnokok Ligája idényben az All Star-csapatba választott Angela Malesteinnal is. A hosszabbítók sorát a kétszeres BL-győztes, világbajnoki ezüstérmes Dragana Cvijics, illetve a zöld-fehéreket 2020 óta erősítő Emily Bölk zárja.

A szerződést hosszabbító játékosok videón üzentek a szurkolóknak az aláírást követően. Az FTC nem közölte az új szerződések időtartamát, egyes játékos azonban az Instagram-oldalukon közölték hány évvel hosszabbítottak. Ennek alapján Bölk plusz két évre, Lekics egy évre, míg Malestein további kettő plusz egy évre írt alá.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik