Férfi kézi: 2026-ig hossszabított a Szeged válogatott balátlövője

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.01.05. 10:33
null
Borut Mackovsek még két és fél évet tölt a Szegednél (Fotó: pickhandball.hu)
Az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbított Borut Mackovsekkel. A szlovén válogatott 31 éves balátlövő új kontraktusa 2026 nyaráig szól.

 

„Klubunk 2026. június 30-ig meghosszabbította Borut Mackovsek szerződését. Szlovén válogatott játékosunk negyedik idényét tölti nálunk, csapatunk egyik alapembere, a védelem egyik oszlopa, így örömmel közlöm a #HandballFamily tagjaival, hogy Borut továbbra is bennünket erősít” – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető a klub közleményében.

Borut Mackovsek 2020 nyarán szerződött a Tisza-parti csapathoz. A szegediek statisztikája szerint eddig 188 meccset játszott kék mezben, s összesen 420 gólt dobott. A Bajnokok Ligájában 87 találatot jegyzett, ezzel a házi góllistán a 29. helyen áll. 2021-ben és 2022-ben magyar bajnoki címet szerzett.

„Nagy öröm nemcsak nekem, hanem a családom számára is, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Jó helyen vagyunk! Egy csodaszép városban élhetünk, egy nagyszerű klubban szerepelhetek, méghozzá egy fantasztikus szurkolótábor előtt” – nyilatkozta Mackovsek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik