Férfi kézi El: Rosta három gólt szerzett, Palasics 17 lövést védett

Vágólapra másolva!
2023.12.05. 23:09
null
Palasics Kristófon (30-as mezben) nem múlt a Logrono veresége (Fotó: Facebook/Club Balonmano Ciudad de Logroño)
A válogatott beálló Rosta Miklós négy lövésből három góllal járult hozzá a Dinamo Bucuresti 36–33-as hazai győzelméhez a francia Chambery Savoie Mont Blanc HB ellen a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában, kedden.

Az európai szövetség honlapja szerint a román csapat második lett csoportjában, a középdöntőben pedig a Tatabánya négyeséből továbbjutott szintén román CSM Constantával és a portugál Sporting CP-vel mérkőzik.

A válogatott Palasics Kristóf 17 lövést védett a spanyol CB Ciudad de Logrono kapujában, a spanyol csapat mégis 28–27-re kikapott az északmacedón RK Alkaloid otthonában, így negyedik lett a tabellán és nem jutott tovább. Ugyanebben a csoportban a 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefant foglalkoztató szerb bajnok RK Vojvodina a második helyen zárt, és a középdöntőben a német Flensburg-Handewitt, valamint a svájci bajnok Kadetten Schaffhausen lesz az ellenfele.

Lukács Péter három lövésből egyszer volt eredményes a norvég Elverum HB együttesében, amely otthon 31–27-re verte a Kadetten Schaffhausent, de harmadik lett a tabellán és nem jutott tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik