Sportrádió: Nagy László a fiatalokat dicsérte, de beszélt a válogatott jövőjéről is

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.03.11. 10:58
null
A fiatalokat dicsérte Nagy László (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 37–32-re legyőzte Svájcot csütörtökön az Európa-bajnoki selejtezőben, így gyakorlatilag kijutott a 2024-es Európa-bajnokságra. Ezúttal a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke, Nagy László mondta el a véleményét a meccsről a Sportrádióban.


„Több meghatározó játékosunk is sérült volt, ezáltal nem tudott elutazni Svájcba, így fiatal, adott esetben újonc játékosokkal kellett felállni a válogatottnak, de az eredmény mindenféleképpen azt tükrözi, hogy jó munkát végzett a csapat. Mindenben lehet fejlődni, tisztában vagyunk a hiányosságainkkal”
– kezdte Nagy László, aki ezt követően a fiatalokat dicsérte, majd kitért rá, hol helyezkedik el a jelenlegi európai mezőnyben a magyar válogatott.

„Igen nehéz ezt megítélni. A világbajnokságon mögöttünk végeztek olyan nemzetek, mint például Szlovénia, Horvátország, Portugália vagy Izland, amelyek tudásban azért a magyar válogatott előtt járnak. A stabil teljesítmény fenntartására kell törekednünk!”

Az MKSZ alelnöke ezt követően az olimpiai kvalifikációról beszélt.

„Több mint egy évünk van még az eseményig. Minden egyes percet szeretnénk felhasználni arra, hogy a selejtezőn egy sikeres magyar csapatot láthassanak a szurkolók.”

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik