Kézilabda: Jelena Deszpotovics nem küzdhet a kvótáért

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.15. 13:46
null
Jelena Deszpotovics nem segítheti a montenegrói válogatottat a podgoricai olimpiai selejtezőtornán (Forrás: AFP)
Jelena Deszpotovics is megfertőződött a koronavírussal. A DVSC női kézilabdacsapatának montenegrói átlövője emiatt kihagyja a hazájában péntektől esedékes olimpiai kvalifikációs tornát.

 

A minap közöltük, hogy a DVSC csapatának több játékosa és stábtagja is megfertőződött a koronavírussal, ám a klub honlapja nem tette közzé az érintettek névsorát. A vijesti.me beszámolójából kiderül, hogy debreceni együttes montenegrói átlövője, Jelena Deszpotovicsaki nyártól az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC-ban folytatja pályafutását – is megbetegedett. A játékos emiatt nem vehet részt a péntektől vasárnapig zajló podgoricai olimpiai kvalifikációs tornán.

A magyar női válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kim Rasmussen által irányított montenegrói válogatott Norvégiával és Romániával küzd a tokiói kvótát érő első két hely valamelyikéért.

Mint ismert, péntektől a magyar női nemzeti együttes is a Japánba szóló repülőjegyekért játszik: a hölgyek Győrött Kazahsztán, Oroszország és Szerbia ellen lépnek pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik