Női kézi NB I: Bulath Anita térdsérülése után visszatér

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.25. 21:06
null
Bulath Anita visszatér (Fotó: kohaszkezi.hu)
Mint arról beszámoltunk, a 37 éves Bulath Anita a Dunaújváros rutinos kézilabdázója térdsérülést szenvedett  a női kézilabda NB I 1. fordulójában. A klub vasárnap közölte, idő előtt visszatérhet a pályára a csapat húzóembere.

 

A térdszalag-szakadást szenvedő Bulath Anita a halasztott mérkőzések miatt csupán négy bajnokit hagyott ki és az Érd ellen újra visszatér a pályára – olvasható a klub honlapján.

A DKKA hozzáteszi, a 106-szoros válogatott játékos fegyelmezett és elszánt rehabilitációs munkájának köszönhetően jött ilyen hamar rendbe.

„Nagyon örülök, hogy egy hete teljes körű munkát tudok végezni a csapattal. Sokkal nehezebb volt a pálya széléről segíteni a csapatnak, mint gondoltam. Sokszor inkább bementem volna! Nagyon készülök az Érd elleni meccsre, bár tudom, nem vagyok még 100 százalékos állapotban, de mindent meg fogok tenni a csapatért” – árulta el Bulath Anita, aki már nagyon várta a visszatérés napját.

Bulath helyett az anyai örömök előtt álló Debreczeni-Klivinyi Kinga ül le a kispadra Vágó Attila mellé, hogy tanácsaival segítse a társait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik