Női kézi: Aszma el-Gaui reagált a Győrrel kapcsolatos hírekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 18:17
null
Aszma el-Gaui a magyar válogatottságra is reagált (Fotó: siofokkc.hu)
Az elmúlt időszakban Aszma el-Gauit szóba hozták a Győri Audi ETO-val kapcsolatban, mint a várandós Heidi Löke lehetséges helyettese. A Siófok KC játékosa most reagált a hírekre.

 

„Szeptember elején tettem le a magyar állampolgársági esküt. Magyarország egyszerűen rabul ejtett. Az itt elő emberek, a gyönyörű táj, a különleges hagyományok és a kultúra nagy hatással volt rám. Megtiszteltetés, és büszke vagyok rá, hogy magyar állampolgár lehetek. A karrierem hátralévő részét szeretném itt tölteni és valamelyik európai ligában játszani, ezért az állampolgárság mellett, az EU-tagság is fontos számomra” – mondta Aszma el-Gaui a mindenamisport.com-nak.

A beállóst a magyar válogatottról és az állítólagos győri érdeklődésről is kérdezték.

„A magyar női kézilabda-válogatott az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező nemzeti csapat a világon és sok kiváló eredménnyel büszkélkedhet a múltból. Bárki számára megtiszteltetés lenne a tagja lenni, így számomra is. De erről egyelőre nincsen szó, nem történtek egyeztetések ebben a kérdésben, jelenleg kizárólag a klub kötelezettségeimre koncentrálok” – mondta a beállós, majd kitért a győri kérdésre is.

„Ugyanazt tudom elmondani, mint az előző kérdésre. A Győr az egyik legjobb klubcsapat a világon, kétszeres BL-győztes, háromszoros ezüstérmes, úgy gondolom, hogy bármelyik játékos örülne a megkeresésüknek. Jelenleg azonban a Siófok KC játékosaként, minden erőmmel a csapatom győzelméért harcolok. Ideköt a szerződésem és csak azzal foglalkozom, hogy minél jobb teljesítményt érjek el a klubbal. Bármit hozhat a jövő, több BL-klub is érdeklődik irántam a következő szezon tekintetében, de szerencsére van egy jól működő menedzsmentem, a ChampSport Sportügynökség, akikben megbízom és ők foglalkoznak ezzel a kérdéssel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik