Női kézi-vb: Néhány Mikulás lebukott - Tomori naplója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 13:19
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. Az első részben néhány lebukott Mikulás is szóba került.

DECEMBER 7.: „Jól telt a felkészülés második hete Szegeden, miközben egyre közeledett az utazás, a szabadidőnket azzal töltöttük, hogy bevásároltunk, és így hatodikán mindenki ajtaja előtt kis csomag hevert. Nem tudjuk, pontosan hány Mikulás volt, de a zacskók számából ítélve szinte mindenki hozott mindenkinek valamit. Reggel azzal keltünk tegnap, hogy Mikulást ünnepeltünk, voltak azért néhányan, akik lebuktak, Görbéékre például rányitottuk az ajtót. Voltak árulkodó ajándékok is, szerintem Móni hozta a szlovák csokikat, az Orsi pedig köztudottan jól tud sütni, így biztos, hogy ő csinálta a mézeskalács figurákat.DECEMBER 7.: „Jól telt a felkészülés második hete Szegeden, miközben egyre közeledett az utazás, a szabadidőnket azzal töltöttük, hogy bevásároltunk, és így hatodikán mindenki ajtaja előtt kis csomag hevert. Nem tudjuk, pontosan hány Mikulás volt, de a zacskók számából ítélve szinte mindenki hozott mindenkinek valamit. Reggel azzal keltünk tegnap, hogy Mikulást ünnepeltünk, voltak azért néhányan, akik lebuktak, Görbéékre például rányitottuk az ajtót. Voltak árulkodó ajándékok is, szerintem Móni hozta a szlovák csokikat, az Orsi pedig köztudottan jól tud sütni, így biztos, hogy ő csinálta a mézeskalács figurákat.

Utána elmentünk, és megnéztük a csarnokot, ugyanolyan, mint volt, de amikor megjöttünk, szintén ugyanaz a kísérő fogadott minket, a szobák is megegyeztek a szállodában, így egyből otthonosan érezhettük magunkat. A forgatókönyv eddig egyezik, remélem, a folytatás is hasonló lesz. Mivel csütörtök óta itt vagyunk Újvidéken, nagyon várjuk már a kezdést.

Tudtunk beszélni KEB-bel is, az első emeleten gyűltünk össze, és Skype-on váltottunk vele néhány szót. Korábban is tervben volt, de valahogy soha nem jött össze. Nagyon örültünk neki, mondtuk, hogy hiányzik, és reméljük, márciusban már láthatjuk. Elmondta, hogy szakkommentátor lesz a norvég televízióban, így nem lóg meg, nézni fogja a meccseket, szurkol nekünk, és tudja, hogy nagy dolgokra is képesek vagyunk. Lelkileg ez sokat jelentett mindenkinek.”

A BÖHNNEL VALÓ BESZÉLGETÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

Skype-on beszéltek a lányok Böhnnel (Fotó: tv2.no)
Skype-on beszéltek a lányok Böhnnel (Fotó: tv2.no)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik