F1: Schumacher már nem ugyanaz, aki volt, de velünk van – Jean Todt

Vágólapra másolva!
2023.12.15. 15:52
null
Jean Todt továbbra is rendszeresen látogatja régi barátját (Fotó: Getty Images)
December 28-án lesz tíz éve, hogy Michael Schumacher hétszeres Formula–1-es világbajnok, családjával síelve súlyos, életveszélyes sérülésekkel járó balesetet szenvedett a franciaországi Meribel közelében. A család azóta semmilyen hivatalos közleményt nem adott ki a legendás pilóta állapotáról, a találgatások azonban nem csitulnak.

Legutóbb Jean Todt, Schumacher korábbi ferraris csapatfőnöke és jó barátja törte meg a csendet, és bár sejtelmesen, de beszélt a pilóta állapotáról a francia L'Equipe-nek adott interjújában.

„Michael itt van velünk, úgyhogy nem kell hiányolni. Csak nem ugyanaz a Michael, aki volt korábban – mondta el Todt, aki egyike azon keveseknek, aki folyamatosan kapcsolatban van a bajnokkal. – A családja és a gyermekei csodálatosak, megvédik őt mindentől. Az élete most más, mint volt korábban, ám számomra megtiszteltetés, hogy továbbra is megoszthatom vele a pillanatokat. Ennyit mondhatok. Sajnos az élet tíz évvel ezelőtt kegyetlen volt vele szemben. Már nem az a Michael, akit a Formula–1-ben megismerhettünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik