L. P. I. 2022.08.08 22:37 Frissítve: 2022.08.08 22:56

A Fradinak már az Európa-liga csoportköre a tét; Hüttner: Maradt bennem hiányérzet

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kedd este már az Európa-liga biztos csoportköröse lehet a Ferencváros. Ehhez az idegenbeli 1–1 után valahogyan felül kell múlnia a Groupama Arénában az azeri Qarabagot. Csercseszov mester fel is készült arra, hogy akár ráadásba is torkollhat a visszavágó, emellett statisztikák, elemzések és Lisztes Krisztián szakvélemény ágyaz meg a kedd esti csatának két oldalon.

Müller Sándor nagy bajban van. A Vasas egykori klasszis középpályása súlyos érszűkülettel küzd, és Thury Gábor írása nyomán az a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet és az origo által közösen indított kezdeményezés soros részének célja, hogy segítse a 73 éves labdarúgó gyógykezelését.

Hüttner Csaba egyik szeme nevet, a másik viszont sír. A halifaxi vb-ről hazatérő magyar kajak-kenu válogatott szövetsége Kopasz Bálinték ragyogó érmei miatt végtelenül boldog, ugyanakkor a mindössze hároméves olimpiai ciklus egyharmadánál azt sem rejti véka alá, hogy sokak vb-produkciója miatt maradt benne hiányérzet. Pozsonyi Szilárd interjúja.

És ha kedd, akkor Junior. Az atléták U20-as vb-jével, a korosztályos világbajnokságokra készülő úszókkal és Sztraka Dáviddal, a magyar kézilabda egyik legnagyobb reménységével..

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.09.15 21:31:38

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A zöld-fehérek játékosai nem csak beszélnek a bátorságról.

2022.09.15 18:41:45

Európa-liga nemzetisport.hu

A törökök már kétgólos előnyben is voltak, az emberhátrányban játszó szerbek erejéből csak a szépítésre futotta.

2022.09.15 18:33:05

Európa-liga nemzetisport.hu

Vécsei Bálint szerencsés góljával győzött a magyar bajnok a Ligue 1 bronzérmesének otthonában.