A Fradinak már az Európa-liga csoportköre a tét; Hüttner: Maradt bennem hiányérzet

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.08.08. 22:37
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kedd este már az Európa-liga biztos csoportköröse lehet a Ferencváros. Ehhez az idegenbeli 1–1 után valahogyan felül kell múlnia a Groupama Arénában az azeri Qarabagot. Csercseszov mester fel is készült arra, hogy akár ráadásba is torkollhat a visszavágó, emellett statisztikák, elemzések és Lisztes Krisztián szakvélemény ágyaz meg a kedd esti csatának két oldalon.
Kedd este már az Európa-liga biztos csoportköröse lehet a Ferencváros.
Ehhez az idegenbeli 1–1 után valahogyan felül kell múlnia a Groupama Arénában az azeri Qarabagot. Csercseszov mester fel is készült arra, hogy akár ráadásba is torkollhat a visszavágó, emellett statisztikák, elemzések és Lisztes Krisztián szakvélemény ágyaz meg a kedd esti csatának két oldalon.

Müller Sándor nagy bajban van. A Vasas egykori klasszis középpályása súlyos érszűkülettel küzd, és Thury Gábor írása nyomán az a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet és az origo által közösen indított kezdeményezés soros részének célja, hogy segítse a 73 éves labdarúgó gyógykezelését.

Hüttner Csaba egyik szeme nevet, a másik viszont sír. A halifaxi vb-ről hazatérő magyar kajak-kenu válogatott szövetsége Kopasz Bálinték ragyogó érmei miatt végtelenül boldog, ugyanakkor a mindössze hároméves olimpiai ciklus egyharmadánál azt sem rejti véka alá, hogy sokak vb-produkciója miatt maradt benne hiányérzet. Pozsonyi Szilárd interjúja.

És ha kedd, akkor Junior. Az atléták U20-as vb-jével, a korosztályos világbajnokságokra készülő úszókkal és Sztraka Dáviddal, a magyar kézilabda egyik legnagyobb reménységével..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik