Lapszemle: Minden rájuk költött forintból aranyat érlelnek – Csisztu Zsuzsa

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.08.02. 08:57
null
A női kardválogatott megvédte a vb-címét (Fotó: MTI)
Címkék
„Régi nagy igazság, hogy a gyermekeink tehetségébe fektetett pénz és energia a legjobb helyen van, mert többszörösen is megtérül” – írta a Mandineren megjelent véleménycikkében Csisztu Zsuzsa, aki az elmúlt hetek kiemelkedő magyar sikereit vette sorra.

Csisztu Zsuzsa írásában kiemelte, hogy a magyar sportolók öt nap alatt öt olimpiai versenyszámban is világbajnoki aranyat szereztek az elmúlt héten. Mint ismert, a fukuokai vizes világbajnokságon előbb Kós Hubert nyert 200 méteres hátúszásban, majd a férfi vízilabda-válogatott ért fel a csúcsra. Közben a milánói vívó-világbajnokságon Koch Máté párbajtőrben diadalmaskodott, és ugyancsak aranyéremmel zárt a férfi majd a női kardcsapatunk.

„És az a helyzet, hogy egy év múlva, a párizsi olimpia idején is zajos sikernek könyvelhetnénk el öt ilyen káprázatos napot! Ringatózzunk még kicsit a világraszóló sikerek keltette örömökben, ünnepeljük fiatal és tehetséges, szorgalmas és hittel teli ifjainkat, mert visszaigazolják klasszikus értékeink létjogosultságát és értelmet adnak a sportba fektetett adóforintoknak” – folytatta Csisztu.

A teljes írást IDE kattintva olvashatja el.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik