Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.10.30 07:05 Frissítve: 2020.10.30 10:06

MCS: aranygól és nagy meglepetés – ez történt a FIFA 21 megyei döntők első napján

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és itt dől el az utolsó párosításokból, hogy kik lesznek azok, akik végül képviselhetik a saját megyéjüket a november 6-án induló csoportkörökben. Az első napon a PlayStation 4-es mezőny, azon belül is 10 megye indulója mérhette össze tudását, és bár voltak nagyon egyértelmű eredmények, akadt néhány nagyon szoros párharc is.

 

Hajdú-Bihar
falCLoWn 2–1 orosz_krisztofer
orosz_krisztofer 3–3 falCLoWn
Továbbjutó: falCloWn 5–4-es összesítéssel

FalClown az a Kiss Ákos, aki nem olyan rég megnyerte az amatőröknek kiírt K&H e-kupa FIFA 21 1v1 versenyét az MTK arénában, és most is odatette magát. Természetesen a Kasiva Reysol együttesét választotta, amellyel ismét sikerült meglepetést okoznia, bár az OVR90-es szabály értelmében minden csapat egyenlő, mégis nagyon kézre áll neki ez az együttes. Az első meccsen a 90. percben sikerült megnyernie a mérkőzést, majd a visszavágón többször is vezetett, de a hajrá előtt 3–2-es hátrányban kellett futballoznia. Majd a 85. percben krisztofer a kapusával adta el a labdát, s a büntetés nem maradt el, összejött az egyenlítés, így a döntetlen Ákosnak elegendő volt a végső győzelemhez.

Pest
RozsaGergo 4–1 ReDw1nG
ReDw1nG 3–4 RozsaGergo
Továbbjutó: RozsaGergo 8–4-es összesítéssel

Az egyik legnagyobb veteránnak számító ReDw1ng is nagyszerű játékkal jutott el a megyei döntőig, itt viszont emberére akadt. RozsaGergo ugyanis már az első mérkőzésen mondhatni eldöntötte a párharcot. A nagy különbségű diadal után egy gólzáporos meccsen sikerült biztosítani a helyét a tornán.

Komárom-Esztergom
PROThunderStorm 1–0 Pikk24
Pikk24 0–1 PROThunderStorm
Továbbjutó: PROThunderStorm 2–0-s összesítéssel

Heves
mateadam1994 3–0 Zsoltika11
Zsoltika11 0–6 mateadam1994
Továbbjutó: mateadam1994 9–0-s összesítéssel

Ádám az egyik legnagyobb különbségű győzelmet hozta össze. Az előző találkozón meccs nélkül dőlt el a győzelem, Ádám azonban előbb egy hármast gurított a Real Madridot irányítva, majd utána ezt sikerült megdupláznia, és ellentmondást nem tűrve nyerte meg a döntőt.

Tolna
HorvathG_ 1–1 Petyamx
Petyamx 0–3 HorvathG_
Továbbjutó: HorvathG_ 4–1-es összesítéssel

Petya szerzett vezetést az első találkozón még az első félidőben, és HorvathG a magyar válogatottat irányítva a 64. percben egyenlített Sallaival. Az eredmény már nem változott, így a visszavágó úgy startolhatott el, mintha mi sem történt volna. A második meccsre csapatot váltott HorvathG, a Bayern Münchenben látta az erőt, és igaza is lett, hiszen nagyobb különbségű diadalt aratott, bár sokáig csak 1–0 volt az eredményjelzőn, de aztán a második félidőben eldőlt a kérdés, ki lehet PS4-en a megye képviselője.

Csongrád
EndLine03 3–1 nyiritamas
nyiritamas 3–2 EndLine03
Továbbjutó EndLine03 5–4-es összesítéssel

EndLine először vezette győzelemre a francia válogatottat, és elég kényelmesen el tudott húzni 3–0-ra, viszont a 74. percben Tamás szépíteni tudott, ami később még sokat jelentett, hiszen szorossá tette a párharcot. A visszavágón ez a találat meg is hozta neki a kedvet a futballhoz, hiszen gyorsan el is kezdte ledolgozni a hátrányát. EndLine azonban nem akarta a véletlenre bízni, és sikerült is kétszer betalálnia, ami pont elegendőnek bizonyult a végső győzelemhez.

Baranya
suszka1 1–5 gadaml10l
gadaml10l 7–2 suszka1
Továbbjutó: gadaml10l 12–3-as összesítéssel

Gadam szintén azok táborát erősíti, akik mondhatni kitömték az ellenfelüket. A magyar nemzeti csapattal már az első félidőben vezetést szerzett, és nem sokkal később már kettővel vezetett, amire még érkezett egy szépítés suszkától, aztán beindult a henger és Ádám meg sem állt ötig, majd aztán a visszavágón is megnyitotta a gólcsapot és hamar eldöntötte a találkozót.

Somogy
eS-BaKkAlI119 0–3 gyurma
gyurma 1–1 eS-BaKkAlI119
Továbbjutó: gyurma 4–1-es összesítéssel

Gyurma szintén az első találkozón vitte dűlőre a dolgot, hiszen – játékbeli – 50 perc alatt már hárommal vezetett, amire nem is érkezett válasz. A második találkozó kiélezett csatát és nagyon szoros eredményt hozott, s gyurma örülhetett a végén.

Nógrád
Gogetinho 1–3 Tocska
Tocska 1–0 Gogetinho
Továbbjutó: Tocska 4–1-es összesítéssel

Talán a nap legnagyobb meglepetését lehetett látni, bár Gogetinho többször nyilatkozta már, hogy ez a játékmód kevésbé fekszik neki. Mindenesetre Tocska nagyot játszott, bár az első meccsen az első félidőben egy gólváltást követően még a lefújás előtt sikerült újra előnybe kerülnie. A 61. percben pedig a végeredményt is beállította, annak ellenére is, hogy Gogénak jóval több próbálkozása volt a kapura lövéseket illetően.

Bács-Kiskun
Csabcsi1990 2–1 mokosg
mokosg 2–1 Csabcsi1990
Harmadik, aranygólig tartó mérkőzés: mokosg 1–0 Csabcsi1990
Továbbjutó: mokosg 4–3-as összesítéssel

Csabcsi és Mokos Gábor hatalmasat küzdött egymás ellen, hiszen mindkét alkalommal rendkívül kiélezett meccset lehetett látni. Mind a ketten a Real Madridot választották, és bizony egész sokáig érintetlen maradt mindkét kapu. Nagyon jól felkészültek a játékosok, aztán a hajrában egy gyors gólváltás is megesett, előbb Csabcsi, aztán Mokos talált be, mielőtt a hosszabbítás második percében Csabcsi kapott egy büntetőt, amit értékesített és nyert. A visszavágón egész hasonló volt a forgatókönyv, csak akkor Mokos szerzett előnyt, majd Csabcsi egyenlített, majd újra Mokos lőtt gólt, így a két meccs alapján a 3–3-as összesített eredmény egy harmadik találkozót hozót. Ott Mokos már jobban résen volt és a 17. percben aranygóllal belőtte magát a Megyék Csatája csoportkörébe.


Ne feledjétek, pénteken is lesz közvetítés a Megyék Csatája Facebook oldalán, és most újabb megyék képviselői küzdenek meg egymással, ráadásul újra a PS4-eseké a főszerep. Íme a menetrend:

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.