Leicester: megrázó felvétel, így zuhant le a helikopter – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.29. 18:27
Mint arról beszámoltunk, lezuhant szombat este Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a Leicester City labdarúgócsapatának stadionja mellett. Hétfő este előkerült az egyik közeli biztonsági kamera felvétele, amely rögzítette a helikopter útját. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas felvételek következnek.

A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, a tulajdonos helikoptere felszállt a stadionból, ahogy szokott. Néhány másodperccel később azonban már látszott, hogy baj van, a pilóta elvesztette uralmát a jármű felett, majd a stadion parkolójában lezuhant.A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, a tulajdonos helikoptere felszállt a stadionból, ahogy szokott. Néhány másodperccel később azonban már látszott, hogy baj van, a pilóta elvesztette uralmát a jármű felett, majd a stadion parkolójában lezuhant.

Az angol sajtót hétfőn este bejárta az egyik közeli biztonsági kamera felvétele, amely rögzítette az esetet. A videón látszik, hogy Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere megkezdi a rutinműveletnek tekinthető felszállást, majd néhány másodperccel később a fák fölött a levegőben pörögve zuhan, és végül a földbe csapódik.

A brit légibaleset-kivizsgáló szervezet (AAIB) hétfőn megerősítette, hogy megtalálták a helikopter fekete dobozát, így a nyomozás – a rendőrséggel karöltve – folytatódik, péntekig várható eredmény.

Az már kiderült, hogy kik voltak ott a helikopteren, és az is, hogy a pilóta rengeteg ember életét mentette meg. Leicesterben megemlékezéseket tartottak, illetve bejelentették, hogy elhalasztják a keddi, Southampton elleni Ligakupa-meccset.

A tragédiával kapcsolatos további híreinket ide kattintva olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik