BL: egyre nagyobb bajban a Liverpool? Van Dijk kihagyta az utolsó edzést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 08:37
null
Virgil van Dijk játéka is kérdéses lehet a visszavágón (Fotó: AFP)
Újabb kulcsemberét veszítheti el a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágójára a Liverpool. A 3–0-s hátrányban lévő angol együttesből Mohamed Szalah biztosan hiányzik majd a kedd esti találkozón, angol lapértesülések szerint pedig Virgil van Dijk játéka sem biztos. A holland bekk nem vett részt a csapat hétfő esti edzésén.

Az angol sajtóban több helyen is megjegyzik, a klub szóvivője úgy nyilatkozott, nem volt különösebb oka annak, miért nem lehetett látni a tréningen a Premier League-ben az év játékosának is megválasztott védőt. Hasonló a helyzet Alex Oxlade-Chamberlainnel, aki bár szintén nem vett részt a Pool utolsó edzésén, a szóvivő szerint ez nem jelenti azt, hogy ne állna rendelkezésre a Barcelona ellen.

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője hétfőn jelentette be, a csapat egyik, ha nem a legnagyobb sztárjának számító Mohamed Szalah a hétvégi, Newcastle elleni bajnokin elszenvedett agyrázkodása miatt biztos nem léphet pályára. A másik csatár, Firmino játéka is több mint kérdéses.

„A világ legjobb támadói közül ketten is hiányoznak majd, ez nem könnyíti meg az életünket. De nem adjuk fel, mindent megteszünk a fordításért. Ha pedig ez nem jön össze, hát azért, hogy a lehető legszebb módon maradjunk alul” – fogalmazott a német.

Ezek után Van Dijk esetleges kiválása alighanem katasztrófával érne fel az Anfielden.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Május 7., kedd
21.00:
Liverpool FC (angol)–FC Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik