David Villa 40 millió euróért a katalánoké?

Vágólapra másolva!
2010.04.30. 12:06
null
A Marca szerint a valenciai vezetők nem kértek gondolkodási időt, és elfogadták a Barcelona ajánlatát <br />(Fotó: Action Images – archív)
A Marca inform&aacute;ci&oacute;i szerint a Valencia &eacute;s a Barcelona megegyezett egym&aacute;ssal David Villa &aacute;tigazol&aacute;s&aacute;r&oacute;l. A madridi lap &uacute;gy tudja, a spanyol v&aacute;logatott csat&aacute;r a szezon v&eacute;g&eacute;n lesz a gr&aacute;n&aacute;tv&ouml;r&ouml;s-k&eacute;kek labdar&uacute;g&oacute;ja, a barcelonai klub 40 milli&oacute; eur&oacute;t fizet &eacute;rte a Valenci&aacute;nak.

A Barcelona már tavaly nyáron is szívesen szerződtette volna David Villát, de akkor nem sikerült megegyeznie a Valenciával a játékos vételáráról.

A Marca úgy tudja, ezúttal már létrejött az egyezség a két klub között: a spanyol válogatott csatár körülbelül 40 millió euróért cserél klubot, és elképzelhető, hogy a pénzen kívül Alekszandr Hleb és Bojan Krkic is Valenciába érkezik. A madridi újság szerint az átigazolást a spanyol bajnokság befejezése után jelentik be hivatalosan.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta mindenképpen mandátuma lejárta és az új elnökválasztás előtt (június 13.) szeretné nyélbe ütni az üzletet. A presidente döntésében az is szerepet játszik, hogy ha Villa kiemelkedően teljesít a nyári világbajnokságon, az ára jelentősen emelkedik.

A 28 éves támadó 2005 óta szerepel a Valenciában, 162 bajnoki mérkőzésen 108 gólt szerzett, a spanyol válogatottban 55 találkozón 36 alkalommal volt eredményes. 2008-ban Európa-bajnoki címet szerzett, és négy góljával ő lett a torna gólkirálya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik