Barca: nem csak adnak, 60 millióért jön a Juve-középpályás

Vágólapra másolva!
2020.06.29. 18:45
Néhány órával azután, hogy bejelentették, a Barcelona középpályása, Arthur a Juventushoz szerződik, a katalánok most arról számoltak be, hogy megszerezték Miralem Pjanic játékjogát!

Csupán néhány órája számoltak be arról a csapatok, hogy a Barcelona és a Juventus megegyezett Arthur átigazolásáról, és a brazil 72 millió euróért Torinóba költözik az idény végén.

Most pedig máris kiderült, ki pótolja a katalánoknál a középpályást: a Juventus bosnyák futballistája, Miralem Pjanic költözik Spanyolországba!

Arthur és Pjanic csapatot cserélnek (Fotó: AFP)
Arthur és Pjanic csapatot cserélnek (Fotó: AFP)

A katalánok hivatalos honlapjának beszámolója szerint a futballista – csakúgy, mint Arthur – az idényt még jelenlegi klubjában fejezi be, majd utána Barcelonába utazik, ahol a 2023–2024-es idény végéig írt alá.

A futballistáért 60 millió eurót fizetnek a gránátvörös-kékek, akik ezen felül még 5 millió eurót adhatnak az eredeti összeghez, ha bizonyos záradékok teljesülnek.

Pjanic kivásárlási árát is meghatározták új csapatánál, ez kereken 400 millió euró.

A 30 éves, 92-szeres bosnyák válogatott Pjanic alapembernek számított a Juventusnál, a 2019–2020-as idényben eddig 36 tétmeccsen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik