Juventus: a nevadai ügyészség nem emel vádat CR ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.22. 22:06
null
Nem indul eljárás Ronaldo ellen Amerikában (Fotó: AFP)
Eldőlt, hogy két hónappal azt követően, hogy Kathryn Mayorga visszavonta a keresetet Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás labdarúgója ellen, véget ért az ügy, miután a területileg illetékes Clark megyei ügyészség bejelentette, nem emel vádat a futballista ellen.

 

Mint ismert, Mayorga azt állította, hogy a világsztár 2009-ben egy Las Vegas-i szállodában megerőszakolta, majd egy évvel később megállapodott Ronaldóval, hogy 375 ezer dollárért hallgat az esetről. A nő szeptemberben polgári pert indított Nevadában, melyben ezt a szerződést támadta.

Mayorga képviselői májusban visszavonták a keresetet, ám a Las Vegas-i rendőrség újra megvizsgálta az ügyet, miközben arról nem tudni, hogy Mayorga peren kívül megegyezett-e Cristiano Ronaldóval.

Mindenesetre most véget ért a rendőrségi vizsgálat is, amely után a Clark megyei ügyészség nyomozói elárulták, „a Cristiano Ronaldo elleni, szexuális bűncselekmény elkövetésével kapcsolatos vádak nem bizonyíthatóak, ezért nem indul eljárás” a portugál futballista ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik