Találatok a Vladan Matics címkére

Találatok száma: 78

Férfi kézi: Vladan Matics marad Tatabányán, fehérorosz beálló érkezett

2021-07-13 11:23:48

A 2021–2022-es évadban is Vladan Matics vezetőedző irányítja a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabányát – számolt be róla a klub Facebook-oldala.  

kézilabda Vladan Matics Tatabánya Grundfos Tatabánya Alekszej Usal

Férfi kézi: „Csalódottak voltunk, de boldogok” – a vb emlékei bő egy hét távlatából

2021-02-06 00:09:38

A Tatabánya a Komló vendégeként kétgólos győzelmet aratott a férfi kézilabda NB I-ben. A találkozón ott volt az NSO Tv stábja is, és három olyan játékossal beszélgetett, aki megjárta az egyiptomi világbajnokságot, fel is idéztük velük az eseményt bő egy hét távlatából. De nemcsak Ancsin Gábor, Hornyák Péter és Sipos Adrián mesélt nekünk, hanem Vladan Matics vezetőedző is elárulta, hogyan szurkolt a televízió képernyője előtt a közönségkedvenccé vált válogatottnak.

férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Vladan Matics Sipos Adrián Komló kézilabda Hornyák Péter

Férfi kézi: az anyagi nehézségek továbbra is fennállnak Tatabányán

2021-01-08 14:40:48

Továbbra sincs változás, Tatabányán nincs pénz, a férfi kézilabdacsapat ennek ellenére elkezdte az edzéseket, a vezetők pedig megoldást keresnek.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: Örüljünk, hogy egyáltalán van sport – Matics

2020-10-27 16:36:57

A megbetegedések miatt lassan egy hónapja nem játszott meccset a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata, amely nem sokkal a következő nemzetközi kupatalálkozó előtt térhet vissza.

koronavírus férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: Lazítaniuk kell a játékosoknak, mert ez így öngyilkosság – Vladan Matics

2020-09-18 23:10:16

Lassan mumusává válik a Ferencváros a Tatabányának – a zöld-fehérek egymás után harmadszor győzték le Vladan Matics csapatát a férfi kézilabda NB I-ben. Horváth Attila együttese végig vezetve nyert 27–24-re. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az NSO Tv-nek. 

férfi kézilabda NB I Vladan Matics Tatabánya Horváth Attila Ferencváros FTC

Mozgásképtelen? Durva? Válogatottunk védelmének pillére lett

2020-07-27 22:00:05

A magyar férfi kézilabda-válogatott egyik kulcsfigurája az idei Európa-bajnokságon a tatabányai védő, Sipos Adrián volt, aki reméli, kedvezően sikerült megváltoztatnia a róla korábban kialakult képet. Beszélt arról a göröngyös útról is, amelyet be kellett járnia, s amely során nemcsak elfogadta a neki szánt szerepet, de még ma, 30 évesen is igyekszik tökéletesíteni a védőjátékán.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2020 Vladan Matics Sipos Adrián Schuch Timuzsin Nagy László

Férfi kézi: Matics szerint kellett az új lendület a Tatabányának

2020-07-15 12:07:34

Már egy hete edz a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, és a játékosok láthatóan nemcsak a labdának, hanem egymásnak is örülnek a hosszú kényszerszünet után.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya Debreczeni Dávid

Kézilabda: a topedzők üzenete világos – nem kérnek a kapus nélküli játékból

2020-07-08 11:15:03

Egy frissen készült felmérés szerint a külföldi kézilabdaedzők többsége egyértelműen elutasítja a kapus nélküli játékra vonatkozó szabályt, míg itthon a megkérdezett szakemberek körében vegyesebb a kép.

kézilabda Vladan Matics Szilágyi Zltán Köstner Vilmos IHF Elek Gábor

Férfi kézilabda: Nem érzem, hogy gyengültünk volna – Vladan Matics

2020-07-05 10:34:03

Jövő hét szerda délután kezdi el a felkészülést a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata, amely anyagi nehézségekkel nézett szembe az elmúlt időszakban, és bár a helyzete végül megoldódott, talán ennek is köszönhetően alaposan megújított kerettel kezdi a 2020–2021-es idényt. Vladan Matics edzőnek azonban már van tapasztalata abban, hogyan kell szezonról szezonra új csapatot építeni.

férfi kézilabda férfi kézilabda NB I Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi NB I: magyaros csapat alakul Tatabányán

2020-04-29 09:33:09

Egy kivétellel csak magyar játékosokkal vághat neki a következő idénynek a Tatabánya, amelynél a vezetőség azon dolgozik, hogy megteremtse ehhez az anyagi hátteret.

férfi kézilabda NB I Vladan Matics Marosi László Grundfos Tatabánya EHF-kupa

Videó: Az egész ország büszke rátok – Matics öltözői beszéde

2020-02-14 08:24:40

Mint beszámoltunk róla, a Grundfos Tatabánya bravúros döntetlen játszott a Füchse Berlin vendégeként a férfi kézilabda EHF-kupában. „Egész Magyarország, Tatabánya, mi, edzők, csapatvezetők, büszkék vagyunk rátok. Ez a döntetlen nekünk egy győzelem” – kezdte öltözői beszédét Vladan Matics, a Bányász vezetőedzője a találkozó után. 

Vladan Matics Grundfos Tatabánya EHF-kupa

Férfi kézi NB I: Tavasszal sokkal erősebbek leszünk! – Matics

2019-10-31 09:44:26

Sohasem kezdte még olyan nehezen az idényt a Tatabánya, mint most. Edzője, Vladan Matics szerint nincs más megoldás, ki kell bírniuk az évad első felét.

férfi kézilabda Vladimir Vranjes Vladan Matics Grundfos Tatabánya férfi kézilabda NB I

Férfi kézi: „A pályán legyetek gyilkosok, azon kívül igaz barátok!”

2019-07-25 10:10:36

A többi NB I-es csapathoz hasonlóan a legutóbb bronzérmes Grundfos Tatabánya is megkezdte már a felkészülést a következő idényre. Vladan Matics vezetőedző nyitó beszédéből a klub Facebook-oldala közölt részleteket, ebből többek között kiderült, hogy ezentúl a magyar lesz a hivatalos nyelv az öltözőben.

férfi kézilabda Vladan Matics Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: „Ragaszkodunk a Csoknyai, Matics páros által lefektetett alapokhoz”

2019-07-10 14:19:47

A Csoknyai István, Vladan Matics kettőstől Gulyás István veszi át a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítását. Az új szövetségi kapitány az NSO Tv-nek elmondta, az edzőpáros által lefektetett alapokra fog támaszkodni szakmai stábjával, és az első feladataik egyike lesz a bő keret kialakítása.

szövetségi kapitány szakmai stáb férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Vladan Matics Nagy László

Vélhetően a hiánya mutatja majd meg, mekkora klasszis volt

2019-07-05 18:43:29

A sportág klasszisai közé tartozott a profi karrierjét 25 évnyi kézilabdázás után 2019. június 2-án, 38 esztendősen lezáró Nagy László, aki vérbeli csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében írt sorozatunk utolsó részében a visszavonulása körülményeit boncolgatjuk.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Momir Ilics

Férfi kézi: a szövetség később dönt személyi kérdésekről

2019-06-19 13:35:29

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége szerdán meghallgatta a férfiválogatott szövetségi kapitányai, Csoknyai István és Vladan Matics beszámolóját a vasárnap véget ért Eb-selejtezőkről, és a következő hetekben hoz döntést a nemzeti csapat következő időszakának szakmai koncepciójáról és stábjáról.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Nagy László MKSZ Csoknyai István