Találatok a válogatott címkére

Találatok száma: 266

Válogatott: „Szégyellheti magát a bíró” – Dél-Koreában is kiakadtak Ádám Martin esetén

2022-09-30 10:15:00

A dél-koreai sajtóban is témát szolgáltat az Ulszan Hyundai magyar csatárának, Ádám Martinnak az esete, aki nem kapott tizenegyest az olaszok elleni Nemzetek Ligája-meccsen, miután Alessandro Bastoni ellökte ő a tizenhatoson belül.

Ádám Martin válogatott magyar válogatott Olaszország Nemzetek Ligája Marco Rossi

NL: erre egész Európában csak Magyarország volt képes – itt a végeredmény!

2022-09-28 12:33:23

Kedden befejeződtek a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik kiírásának csoportküzdelmei. Azzal, hogy Spanyolország legyőzte Portugáliát (és bejutott a négyes döntőbe), megelőzte a magyar válogatottat is, így a mieink a 8. helyen zárják a sorozatot. Tekintsük át a teljes végeredményt, és azt is, melyik csapat hány helyet rontott vagy javított az előző két kiíráshoz képest! Talán nem árulunk el nagy titkot, a legnagyobb előrelépést a magyar válogatott produkálta.

válogatott magyar válogatott Szlovákia Svédország Nemzet Ligája

Válogatott: Ha ez nem volt büntető, akkor gyalog indulok vissza Dél-Koreába – Ádám Martin

2022-09-28 08:54:33

Egy-két nap elteltével a szomorúságot felváltja az öröm – állítja Ádám Martin, aki a vitatott szituációról, Szalai Ádám pótlásáról és a csodás évéről is beszélt, mielőtt útnak indul Ulszanba. Remélhetőleg repülővel…

Ádám Martin válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája NL

Rossival, de Szalai nélkül hétből csak kétszer nyert a válogatott

2022-09-27 15:43:56

A magyar labdarúgó-válogatott az olaszok elleni, hétfői 2–0-s vereséggel befejezte a Nemzetek Ligája harmadik, 2022-es kiírását. Ennek, no meg Szalai Ádám válogatottól való visszavonulása apropóján összegyűjtöttünk néhány statisztikai érdekességet.

válogatott magyar válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája Marco Rossi

A tetőt még be kell fejezni, de elkészült Marco Rossi háza

2022-09-27 11:46:57

A Nemzeti Sport Online-on a Magyarország–Olaszország mérkőzés után is folytatjuk szubjektív, a válogatott hazai találkozóit értékelő sorozatunkat.

válogatott magyar válogatott Marco Rossi

Válogatott: „Szalai visszavonulása korai, remélem, megmásítja a döntését”

2022-09-27 02:16:06

Olaszország megnyerte a mieink elleni „csoportdöntőt” a Nemzetek Ligájában, az A-liga 3. csoportjában, Giacomo Raspadori és Federico Dimarco góljával 2–0-ra győzött a Puskás Arénában. Az NSO Tv stábja a találkozó előtt beszélgetett szurkolókkal, az egyik fő téma természetesen a válogatottól visszavonuló Szalai Ádám volt.

válogatott videó magyar válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája NSO Tv

NL: A legjobb pillanat? Gazdag gólja Angliában a szemtelen befejezéssel – Lang

2022-09-27 01:51:47

Olaszország megnyerte a mieink elleni „csoportdöntőt” a Nemzetek Ligájában, az A-liga 3. csoportjában, Giacomo Raspadori és Federico Dimarco góljával 2–0-ra győzött a Puskás Arénában. A találkozó után Lang Ádám nyilatkozott az újságíróknak.

válogatott videó magyar válogatott Schäfer András Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: Tényleg egy legendát vesztünk most el – Schäfer

2022-09-27 01:14:45

Olaszország megnyerte a Magyarország elleni „csoportdöntőt” a Nemzetek Ligájában, az A-liga 3. csoportjában, Giacomo Raspadori és Federico Dimarco góljával 2–0-ra győzött a Puskás Arénában. A találkozó után Schäfer András nyilatkozott az újságíróknak.

válogatott videó magyar válogatott Schäfer András Nemzetek Ligája NSO Tv

Válogatott: Megerősíthetem, Dzsudzsák a görögök ellen búcsúzik – Rossi

2022-09-26 23:47:29

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az olaszok elleni mérkőzés után a Nemzeti Sportnak megerősítette korábbi értesülésünket, Dzsudzsák Balázs a görögök ellen búcsúzik a válogatottól.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország Dzsudzsák Balázs

NL: Köszönjük a magyaroknak, hogy megtapsolták a himnuszunkat – Mancini

2022-09-26 23:12:56

A Magyarország–Olaszország (0–2) Nemzetek Ligája-mérkőzést követő sajtótájékoztatón először a vendégek szövetségi kapitánya, Roberto Mancini értékelt.

válogatott magyar válogatott Roberto Mancini Olaszország

Videó: íme, az olasz kapitány Szalai-féle sarkazós gólja '99-ből

2022-09-25 19:44:52

A magyar válogatott németek elleni világraszóló diadaláról az olasz sajtó is megemlékezett, sőt a Corriere dello Sport és a Tuttosport is felemlegette, hogy Szalai Ádám gólja nagyban emlékeztet arra a találatra, amelyet a jelenlegi olasz szövetségi kapitány, Roberto Mancini szerzett 1999 januárjában, a Parma otthonában 3–1-re megnyert bajnokin. Mutatjuk a tényleg nagyon hasonlító sarkazást!

válogatott Szalai Ádám Roberto Mancini Nemzetek Ligája NL

NL: Kerkez is bekerült Rossi tizenegyébe – kezdőcsapatok

2022-09-23 18:10:33

A két szövetségi kapitány, Marco Rossi és Hans-Dieter Flick kijelölte a kezdőcsapatokat a Németország–Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésre. Íme, így kezd a két válogatott péntek este Lipcsében!

válogatott magyar válogatott Németország Nemzetek Ligája Marco Rossi Magyarország

Válogatott: Kerkez Milos is kezd olvasóink csapatában

2022-09-23 17:21:43

Lezártuk szavazásunkat, összeállt a „kívánság” magyar labdarúgó-válogatott – olvasóink többsége az alábbi csapatot küldené pályára péntek este a Németország elleni Nemzetek Ligája-csoportmérkőzésen. 

válogatott magyar válogatott Németország Nemzetek Ligája Magyarország

NL: A legjobbakat kívánom Szalai Ádámnak! – Hans-Dieter Flick

2022-09-22 13:28:17

A német válogatott szövetségi kapitánya, Hans-Dieter Flick elismerően beszélt a válogatottságtól a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzések után visszavonuló Szalai Ádámról, valamint Marco Rossi csapatáról, amelyet Timo Werner is dicsért.

válogatott német válogatott magyar válogatott Timo Werner Szalai Ádám Nemzetek Ligája

Videó : az utolsó edzések egyike – így készül Szalai Ádám a németek ellen

2022-09-22 11:13:31

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtök délelőtt sajtónyilvános edzést tartott Telkiben. Ez volt a csapat utolsó itthoni gyakorlása a Németország elleni, pénteki Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. Egyúttal ez volt Szalai Ádám utolsó válogatott edzéseinek egyike, hiszen a csatár szerdán bejelentette, a szeptemberi két NL-meccsel búcsúzik a nemzeti együttestől. Videónk segítségével tekintsen bele a mai edzésbe!

válogatott magyar válogatott Szalai Ádám Nemzetek Ligája

NL: hihetetlen eredmények kapujában Marco Rossi csapata!

2022-09-21 15:16:39

A labdarúgó Nemzetek Ligája utolsó két fordulója előtt összefoglaljuk a jelenleg élen álló magyar válogatott csoportjának legfontosabb tudnivalóit, statisztikai érdekességeit.

válogatott magyar válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi

FTC: Szeretnék még válogatott lenni – Sigér Dávid

2022-09-22 07:18:16

Sigér Dávid, a Ferencváros 14-szeres válogatott középpályása a vasárnapi, Bicske elleni Magyar Kupa-találkozón balhátvédet játszott, de lapunknak elmondta, nem tervez hosszú távon ezen a poszton, viszont szeretne újra azon a szinten futballozni, hogy a neve felvetődjön a válogatottnál.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Sigér Dávid Ferencváros FTC válogatott