Találatok a Uwe Seeler címkére

Találatok száma: 7

Gyász: elhunyt a német futballklasszis, Uwe Seeler

2022-07-21 17:58:28

Nyolcvanöt éves korában csütörtökön az otthonában, szerettei körében elhunyt Uwe Seeler, a német labdarúgás nagy alakja.

halálhír halál gyászhír gyász Uwe Seeler Németország

Németország: balesete után műteni kell Uwe Seelert

2020-05-22 19:28:11

Uwe Seeler, a németek 83 éves legendás labdarúgója balesetet szenvedett és műteni kell.

német válogatott német labdarúgás kórház Uwe Seeler

Nem lett közös ásza a Barcának és a Realnak, Bond-no az MU-nak

2019-10-23 17:34:17

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Uwe Seeler Usain Blt Stadler József Sir Alex Ferguson Sean Cannery

Doll egyszer megmentette őket, de most már aligha fogja bármi is

2016-11-09 16:05:37

Ketyeg egy óra a hamburgi stadionban – kék-fehér-fekete, és digitális. A Hamburger SV Bundesligában eltöltött idejét számlálja. A német élvonal dinoszaurusza 1919 óta szerepel az élvonalban; a Bundesliga megalapítása, 1963 óta az első osztály tagja, egyedüli ilyen csapatként. Az óra lenullázása nagyon érik – a HSV évek óta a szakadék szélén táncol, 2016 őszén pedig rosszabb helyzetben van, mint valaha.

válság Uwe Seeler Hamburger SV Hamburg HSV Bundesliga

Vb 2014: Klose Uwe Seeler előtt, már csak Matthäus előzi meg

2014-07-05 10:35:02

Miroslav Klose, a német labdarúgó-válogatott támadója a Franciaország elleni negyeddöntőn a 22. világbajnoki meccsét játszotta.

labdarúgó-vb 2014 foci vb 2014 Uwe Seeler Németország Miroslav Klose Lothar Matthäus

Leverkusen: megszerezték Uwe Seeler unokáját, Levin Öztunalit

2013-02-01 17:27:18

A Bayer Leverkusen átigazolta a németek legendás futballistájának, Uwe Seelernek a 16 éves unokáját, a német-török kettős állampolgár Levin Öztunalit.

német foci nemzetközi átigazolás Uwe Seeler Levin Öztunali Hamburg HSV

Messi elődei: Deák, Dean, Bican - ötvenen túliak társasága

2012-06-05 16:11:46

Akinek borsódzik a háta Lionel Messitől, napjaink első számú gólvágójától, az jobb, ha máris továbbkattint. Aki nem szereti a régi idők focijának felemlegetését, az jobb, ha máris abbahagyja e cikk olvasását. Aki nem szereti egy lapon látni a ma legjobbjainak nevét a régmúlt legjobbjaiéval, annak más olvasnivalót javaslunk e pillanatban. Aki nem szereti a (futball)statisztikákat, aki szerint ezek csak száraz adatok, erőltetett, mondvacsinált lajstromok, aki szerint ezek hasznavehetetlen adathalmazok, az inkább kutasson más szellemi termék után. Aki viszont imádja Leo királyt és a hozzá fogható egykori mesterlövészeket, nem intézi el egy legyintéssel a régi idők fociját, s aki szívesen böngészi a labdarúgó-statisztikákat is, annak melegen ajánljuk, hogy ne navigáljon el a Sportlegek-sorozat legújabb gyöngyszeméről!

sportlegek gólvágók Zsengellér Gyula Willie MacFadyen Uwe Seeler Refik Resmja