Találatok a Tischler Patrik címkére

Találatok száma: 92

NB II: rangadó előtt – páros interjú Feczesin Róberttel és Tischler Patrikkal

2020-08-28 18:40:04

Az NB II csúcsrangadóját vívja a Vasas és a Debrecen a hétvégén az Illovszky-stadionban, a másodosztályú slágermeccs apropóján a Képes Sport a két centert, Feczesin Róbertet és Tischler Patrikot kérdezte ugyanarról.

Vasas Tischler Patrik NB II Képes Sport Feczesin Róbert Debrecen

DVSC: öt érkező, köztük Korhut és Varga bejelentése is közel – NS-infó

2020-07-17 11:23:00

A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II 2020–2021-es idényére készülő DVSC több válogatott labdarúgó érkezését is bejelentheti az előttünk álló napokban. A magyar válogatott csapatkapitányával, Dzsudzsák Balázzsal ugyanakkor még tárgyalnak. 

Varga József Tischler Patrik Poór Patrik Korhut Mihály Hegedűs Lajos Dzsudzsák Balázs

Kisvárda: az Újpest csatára a harmadik nyári érkező

2019-07-03 16:51:46

Ahogyan azt előre jeleztük, megállapodott Tischler Patrikkal a Kisvárda, az újpesti támadó így a legutóbbi NB I-es idény 9. helyezettjénél folytatja a pályafutását – számolt be a klub hivatalos honlapja.

Újpest FC magyar átigazolás Tischler Patrik NB I Kisvárda

NB I: Tischler Kisvárdára igazol, Felipe jövője kérdéses

2019-07-02 20:02:07

Tischler Patrik a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárdában folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

magyar átigazolás Tischler Patrik Kisvárda Felipe

Videó: Lanzafame Dominikán, Hosszú Katinka Baján tölti a karácsonyt

2018-12-22 00:40:24

Karácsonykor kicsit a sportolóknak is megáll az élet, és ha a közelgő versenyek, két ünnep közti meccsek miatt teljesen nem is engedhetik el magukat, azért mint minden ember, ők is megadják a módját. Az NSO Tv-nek közülük néhányan – Sterbik Árpád, Hosszú Katinka, Davide Lanzafame, hogy csak pár nevet említsünk – elmondták, hogyan töltik a karácsonyt, mi kerül az ünnepi asztalra. 

karácsony Tischler Patrik Sterbik Árpád Hosszú Katinka Hoffmann Nóra Hetényi Zoltán

NB I: Néhányan úgy gondolták, emberelőnyben elég kevesebbet tenni – Vignjevics

2018-12-16 01:37:28

A hajrában egyenlített a Bp. Honvéd az Újpest FC ellen a labdarúgó NB I 18. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén, a gólt a lila-fehérektől kölcsönkapott Tischler Patrik szerezte (2–2). Így látta a két mester a találkozót.

Újpest Tischler Patrik Supka Attila Nebojsa Vignjevics NB I Labdarúgó NB I

NB I: Van bennem hiányérzet, amiért lecsúsztunk a dobogóról, de… – Tischler

2018-12-16 00:09:26

A hajrában egyenlített a Bp. Honvéd az Újpest FC ellen, így a Debrecen telel a tabella harmadik helyén. A mérkőzés után az NSO Tv stábjának az egyenlítő gólt szerző Tischler Patrik értékelt. A lila-fehérektől kölcsönkapott játékos elárulta, milyen érzésekkel lépett pályára az Újpest ellen. A kispesti színekben első bajnoki gólját szerző csatár összegezte saját és csapata őszi szezonban nyújtott teljesítményét is.

Újpest NB I Labdarúgó NB I Budapest Honvéd 18. forduló Tischler Patrik

Saját (kölcsön)játékosa babrált ki az emberelőnyben lévő Újpesttel

2018-12-15 12:18:17

A hajrában egyenlített a Bp. Honvéd az Újpest FC ellen a labdarúgó NB I 18. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén, a gólt a lila-fehérektől kölcsönkapott Tischler Patrik szerezte. Ennek a döntetlennek köszönhetően megőrizte harmadik helyét a tabellán a Debreceni VSC.

Újpest onlive! labdarúgó NB I közvetítés Tischler Patrik Novothny Soma

MK: Hidi máris duplázott, ahogy Tischler is – Honvéd-siker

2018-09-23 14:30:41

A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában a Honvéd két nemrég szerződtetett Patrik, Hidi Patrik és Tischler Patrik góljaival már 45 perc után 4–0-ra vezetett a Magyar Kupa 6. fordulójában a Bőny SE otthonában, végül 6–0-ra győzött.

Tischler Patrik Magyar Kupa Hidi Patrik

NB I: Az élet furcsa fintora... – Tischler Patrik

2018-09-02 00:47:38

Gól nélküli döntetlennel zárult az Újpest és a Budapest Honvéd mérkőzése a labdarúgó NB I 7. fordulójában. Tischler Patrik négy napja még az Újpesttel edzett, szombaton azonban már a Honvéd vezetőedzője, Supka Attila küldte pályára a lilák elleni bajnokin. A csatár arról  beszélt az NSO Tv-nek, mennyire volt furcsa vendégként pályára lépni a Szusza Ferenc Stadionban, valamint hogyan fogadták az új társak, és hosszú távon tervez-e a Honvéddal. Az újpesti Zsótér Donát kritikusan beszélt a meccsen nyújtott teljesítményéről, emellett azt is elárulta, csalódott-e, hogy Marco Rossi nem hívta meg a válogatottba. 

Újpest labdarúgó NB I Zsótér Donát Tischler Patrik Marco Rossi Budapest Honvéd

Újpest: Tischler kölcsönbe a Honvédhoz került – hivatalos

2018-08-28 17:03:45

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a 2018–2019-es szezonra kölcsönvette az Újpest csatárát, Tischler Patrikot. 

Újpest magyar átigazolás Tischler Patrik Honvéd Budapest Honvéd

Honvéd: az Újpest csatárával erősítenének a piros-feketék

2018-07-11 09:52:48

A Nemzeti Sport információja szerint távozhat Tischler Patrik az Újpest FC-től.

Újpest magyar átigazolás Tischler Patrik NB I Honvéd

MK: „Ha Soma azt mondja, hajnalig mulatunk, biztos így lesz. Ő fizet.”

2018-05-24 02:33:29

Tizenegyespárbajban nyerte meg az Újpest a labdarúgó Magyar Kupát a Puskás Akadémiával szemben a Groupama Arénában. A győztesek közül a meccsen gólt is szerző Zsótér Donát, az MK idei szezonjában a legtöbb, szám szerint tíz gólt szerző Tischler Patrik és Novothny Soma értékelt az NSO Tv-nek. Természetesen szóba kerültek a tizenegyesek, a nemzetközi kupaszereplés és a siker megünneplése is. Továbbá az Újpesttel immár kétszeres kupagyőztes vezetőedző, Nebojsa Vignjevics nyugalma is. 

Újpest FC labdarúgó Magyar Kupa kupagyőzelem döntő Zsótér Donát Tischler Patrik

NB I: a pontosabb Újpest nyerni tudott Debrecenben

2018-03-10 16:21:25

Elképesztő potya góllal egyenlített a Debrecen odahaza az Újpest ellen, de a vendégektől Novothny Soma után cseréje, Tischler Patrik is betalált, azaz a vendégek nyerték meg a labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitó mérkőzését.

Újpest onlive! magyar labdarúgás labdarúgó NB I közvetítés Tischler Patrik

Novothny és cseréje, Tischler is betalált, nyert az Újpest

2018-03-10 12:41:14

Elképesztő potya góllal egyenlített a Debrecen odahaza az Újpest ellen, de a vendégektől Novothny Soma után cseréje, Tischler Patrik is betalált, azaz a vendégek nyerték meg a labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitó mérkőzését.

Újpest onlive! magyar labdarúgás labdarúgó NB I közvetítés Tischler Patrik

„Nem igaz, hogy nem fértem be a Guimaraes 43-as keretébe”

2018-02-01 16:37:13

A Nemzeti Sport Online-on a téli felkészülés alatt „Újpesti esély” címmel minisorozatot indítottunk. Olyan játékosokat kérdezünk pályafutásuk alakulásáról, akiket korábban nagy tehetségnek tartottak, de különböző okok miatt nem feltétlenül futották be azt a pályát, amit jósoltak nekik, az Újpest FC-nél viszont tiszta lappal nyithattak és új lehetőséget kaptak a bizonyításra. Az utolsó részben Balázs Benjáminnal beszélgettünk, aki többek között azt is elmeséli, mi is történt vele valójában a portugál élvonalbeli Guimaraesnél...

újpesti esély Újpest magyar átigazolás légióssors Vitória Guimaraes Tischler Patrik

Újpest: szükség van még Tischlerre? – Vignjevics válaszolt

2018-01-22 09:59:00

A Nemzeti Sport Online-on a téli felkészülés alatt „újpesti esély” címmel minisorozatot indítunk. Olyan játékosokat kérdezünk pályafutásuk alakulásáról, akiket korábban nagy tehetségnek tartottak, de különböző okok miatt nem feltétlenül futották be azt a pályát, amit jósoltak nekik. Az Újpest FC-nél viszont tiszta lappal nyithattak és kaptak egy új lehetőséget a bizonyításra. Az első részben Tischler Patrikkal beszélgettünk, aki ugyan az ősszel az NB I-ben játszott 624 percnél többre vágyik, de hosszú távra tervez a liláknál. Arra is kíváncsiak voltunk, hogyan vélekedik róla edzője, Nebojsa Vignjevics.

újpesti esély Újpest magyar átigazolás Tischler Patrik Nebojsa Vignjevics NB I