Találatok a Szuper Levente címkére

Találatok száma: 88

Ladányi Balázs: Tönkretettek minket, az egész csapatot!

2022-03-17 19:52:50

Nagyon csúnya véget ért az ígéretesnek induló győri hokiprojekt: a méltatlan körülmények között végigszenvedett szezon után Ladányi Balázs, Szuper Levente és Revák Zoltán csapata bedőlt, a valaha volt egyik legjobb magyar játékos, a válogatott pontrekordere végső elkeseredésében külföldre költözött és fizikai munkásként folytatja.

Szuper Levente Revák Zoltán Ladányi Balázs

Szuper Levente: A győriek kikerültek a komfortzónájukból

2021-10-12 11:59:23

A jégkorong Erste Ligában újonc UNI Győr ETO HC játékosai élvezik azt a fajta kihívást, hogy csapatuk a nyáron elköltözött Budapestről, a csapat szakmai igazgatója, Szuper Levente erről is beszélt kedden az M4 Sport Sporthíradó című műsorában – írja az MTI.

UNI Győr Szuper Levente Erste Liga

Jégkorong: Tele vagyok energiával – Szuper Levente

2021-01-27 07:56:47

Nem tervezett módon és útvonalon, de visszatalált a Vasashoz a tavaly tavasszal a szövetség elnökségéért elinduló Szuper Levente, aki sokat tanult a kampányából, szerinte a jelen időszak jó a megnyugvásra, és dolgozni kell, hogy a kapuk megnyíljanak.

jégkorong Vasas jégkorong Szuper Levente

KaranténKirály: Szuper Levente egyszer riporter volt Wimbledonban

2020-06-12 19:27:54

A magyar jégkorong-válogatott egykori kiváló kapusa, Szuper Levente megállja a helyét riporterként is. 2011-ben Wimbledonban, a tenisz Mekkájában interjúvolta a teniszezőket – derült ki a Sport Tv KaranténKirály című műsorában.

Szuper Levente Sport Tv Karanténkirály Dombi Tibor

KaranténKirály: Dávid Kornél a legnagyobb király! – Szuper Levente

2020-05-29 18:17:43

Szuper Levente volt az első olyan magyar jégkorongozó, aki NHL-szerződést kapott, Dávid Kornél pedig hazánk egyetlen olyan kosárlabdázója, aki játszott az NBA-ben. Ráadásul a magyar sport e két jeles pillanata nagyon közel volt egymáshoz. Dávid Kornél 1999-ben mutatkozott be az NBA-ben, amelyben három szezont játszott 2001-ig. Szuper Leventét 2000-ben draftolta a Calgary Flames, és a 2002–2003-as NHL-szezonban az alapszakaszban több alkalommal is a kanadai csapat keretében volt. Úgy néz ki, tiszteli egymást a két sportoló – derül ki a KaranténKirályból.

Szuper Levente KaranténKirály Dávid Kornél

Jégkorong: A támogatás mértéke engem is meglepett – Such György

2020-05-27 15:34:19

Such György számított arra, hogy újra megválasztják a Magyar Jégkorong Szövetség elnökének, de azt őt is meglepte, hogy 176-19-es szavazataránnyal győzött Szuper Leventével ellenében. Az NSO Tv-nek többek között elmondta, mi lesz az első feladata az újabb négyéves ciklusa elején, s arról is beszélt, hogyan lehetne növelni a főszponzor, Erste Bank által is kifogásolt alacsony nézőszámot a bajnoki mérkőzéseken.

küldöttgyűlés elnökválasztás Szuper Levente Such György Magyar Jégkorong Szövetség MJSZ

Jégkorong: Such György maradt a magyar szövetség elnöke

2020-05-27 14:43:15

Such György maradt a Magyar Jégkorongszövetség elnöke, miután a Székesfehérváron, a Mol Aréna Sóstó rendezvényközpontjában rendezett tisztújító küldöttgyűlésen 176–19-es szavazatszámmal győzött Szuper Levente ellenében.

jégkorong Szuper Levente Such György Magyar Jégkorongszövetség

KaranténKirály: Császár Gábor gumicsizmadobó-versenyt is nyert

2020-05-19 16:11:29

Meglepő információt tudtunk meg Császár Gáborról, a Kadetten Schaffhausen magyar válogatott kézilabdázójáról. Gondolta valaki, hogy nyert már gumicsizmadobó-versenyt is pályafutása során?

Szuper Levente Sport Tv Karanténkirály Császár Gábor

Jégkorong: elég, vagy kevés? – Elnököt választ a szövetség

2020-05-17 23:31:55

Május 27-én tartja a tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Jégkorongszövetség, amely vezetésére a jelenlegi elnök, Such György mellett Szuper Levente is jelentkezett. Információnk szerint még ketten gondolkodtak a pályázáson, de az egyaránt az üzleti-politikai körökben tevékenykedő, változó jégkorong-bevonódással rendelkező jelöltek közül az első márciusban, a második áprilisban döntött úgy, hogy mégsem indul. Maradt tehát a 2016 óta elnöklő Such György, illetve a kandidálását április 16-án bejelentő Szuper Levente, aki játékos-pályafutása után a Vasas szakosztály-igazgatójaként dolgozott. Mindkettőjüktől kértünk interjút, mindketten azt kérték, hogy kérdéseinket e-mailben tegyük fel, a válaszok is így érkeztek. A kérdések nagyrészt azonosak, ám mivel a legutóbbi ciklusban más pozícióban dolgoztak, természetesen akadnak eltérő témák is, utóbbiakat külön szedtük. Különleges szerkezetű interjú következik a magyar hoki múltjáról, jelenéről és jövőjéről, tervekről és persze a jelöltekről magukról.

tisztújítás közgyűlés jégkorong Szuper Levente Such György

Karanténkirály: 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng

2020-05-01 11:44:36

Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért. A vetélkedőben komoly szerepet kap majd Scherer Péter is, aki pontozni fogja a produkciókat.

Vida Máté Szuper Levente Sport Tv Sallai Roland Németh István Lékai Máté

Jégkorong: távozik a Vasastól Szuper Levente, az MJSZ elnöke lenne

2020-04-16 14:42:32

Elhagyja a Schiller-Vasas HC vezetését és indul a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) elnöki posztjáért Szuper Levente – olvasható az általa küldött közleményben.

Vasas Szuper Levente Magyar Jégkorong-szövetség MJSZ

Nagy Sportágválasztó: formabontó sorozatot indítottak

2020-02-22 11:29:28

Formabontó stílusú videoműsor-sorozatot indítottak a Nagy sportágválasztó munkatársai, amellyel a fiatalokat és a szülőket szeretnék mozgásra bírni.

Szuper Levente Nagy Sportágválasztó Kiss Gergely

Jégkorong: rászoruló gyermekeket ajándékoztak meg a Vasas hokisai

2018-12-21 10:20:13

Rengeteg ajándékkal teli doboz várt a Vasas Jégcentrum karácsonyfái alatt arra, hogy a Schiller-Vasas jégkorongcsapata elvigye azokat a Nagycsaládosok Országos Egyesülete káposztásmegyeri egyletéhez, nagy örömet szerezve ezzel a rászoruló gyerekeknek.     

karácsony jótékonykodás jégkorong Szuper Levente Schille-Vasas HC Ladányi Balázs

Videó: Hogy mi lesz az öltözőben? Egy-két karton sör biztosan! – Ladányi Balázs

2017-09-30 21:12:55

Természetesen mentek a zrikálások az öltözőben és a kispadon is Szapporó hősei között, s a legtöbbet ebből talán Palkovics Krisztián kapta, aki először is majdnem elkésett a finnek elleni meccsről, aztán pedig gólt sem lőtt a főleg az 1995-ös világbajnokok alkotta ellenfélnek. A Magyar Jégkorongszövetség 90. születésnapján a 2008-ban az A-csoportba feljutó, már-már legendás válogatott is ünnepelt, mégpedig azt, hogy ismét együtt léphettek jégre. A 6–5-re megnyert mérkőzés után a sikerkapitány, Pat Cortina, Kangyal Balázs, Ladányi Balázs, Szuper Levente és Palkovics Krisztián is jókedvűen állt az NSO Tv kamerája elé. Utóbbi két játékos teljesítményét gyermeke is értékelte, míg Ladányi elárulta, az este a nosztalgiameccsel még nem ért véget...    

Szuper Levente Szapporói hősök Pat Cortina Palkovics Krisztián Ladányi Balázs Kangyal Balázs

Szapporói hősök: Nem volt olyan ital a japán éjszakában, amit nem kóstoltunk meg

2017-06-15 22:26:13

Mindennél nagyobb kincset jelentett az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon kapott edzőmez; Pat Cortinát csak hezitálva locsolták le a játékosok az öltözőben „cukros löttyel”; ünneplésképpen végigkóstolták az összes japán italt − ilyen és ehhez hasonló történeteket meséltek az NSO Tv stábjának a jelenleg a Vasas HC szakmai, illetve edzői stábját erősítő szapporói hősök: Szuper Levente, Ladányi Balázs, Horváth András és Peterdi Imre. Persze szóba kerültek a „gyermekévek”, Kercsó Árpád, a budapesti C-csoportos vb, no meg a szurkolók, akik feledhetetlen pillanatokat szereztek Svájcban a magyar jégkorong-válogatott 2009-ben A-csoportos világbajnokságon szerepelt tagjainak.

szapporói hősök jégkorong Szuper Levente Peterdi Imre Ladányi Balázs Horváth András

Konferencia: Király, Szécsi és Szuper – kapusok Debrecenben

2017-06-09 15:24:48

A Debreceni Egyetem egyedülálló, gondolatébresztő előadássorozatot szervez a magyar sport legendás, nemzetközileg is eredményes kapusainak részvételével Közös Kapus Konferencia néven.

konferencia Szécsi Zoltán Szuper Levente Király Gábor Hoffmann László