Találatok a Steffen Baumgart címkére

Találatok száma: 8

Ekl: eltiltották a Köln Vidi ellen kiállított edzőjét

2022-08-26 11:04:47

Kihagyni kényszerül a német 1. FC Köln első mérkőzését az Európa-konferencialigában a német csapat vezetőedzője, Steffen Baumgart, akit a Mol Fehérvár FC elleni rájátszásmérkőzés visszavágójának hajrájában állított ki a játékvezető, amikor a szakvezető hevesen reklamált egy bedobást.

Steffen Baumgart Mol Fehérvár FC Európa-konferencialiga 1. FC Köln

Ekl: „2-3 ilyen mérkőzés van egy idényben, szóval most csak élvezem” – lapszemle

2022-08-26 09:21:40

Mint ismert, 3–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Mol Fehérvár FC a német élvonalbeli (Bundesliga) 1. FC Kölntől az Európa-konferencialiga rájátszásának visszavágóján, így Steffen Baumgart együttese jutott a csoportkörbe. A találkozón a német lapok szerint a mezőnyfölényben játszó vendégek hamarabb is lezárhatták volna a továbbjutás kérdését.

Steffen Baumgart Mol Fehérvár FC Európa-konferencialiga 1. FC Köln

Ekl: Magabiztosságban és önbizalomban jól állunk – vélik a kölniek

2022-08-24 18:19:13

Megérkezett az 1. FC Köln Székesfehérvárra, ahol csütörtök este eldől, hogy a német Bundesliga-csapat vagy az idegenben 2–1-re nyerő Mol Fehérvár jut be az Európa-konferencialiga csoportkörébe. A vendégektől Steffen Baumgart vezetőedző és Timo Hübers válaszolt a sajtó kérdéseire. 

playoff Timo Hübers Steffen Baumgart Mol Fehérvár Európa-konferencialiga 1. FC Köln

Ekl: évekig együtt futballoztak, Szélesi Zoltánnak van mit mesélnie a kölni vezetőedzőről

2022-08-23 10:06:57

A Mol Fehérvár nagy erőkkel készül az 1. FC Köln elleni Európa-konferencialiga-playoff-visszavágóra – mint ismert, a Németországban lejátszott első mérkőzést a székesfehérvári labdarúgócsapat nyerte meg 2–1-re. A fehérváriak hivatalos honlapja megszólaltatta Szélesi Zoltánt, a magyar U19-es válogatott szövetségi edzőjét, aki három évig csapattársa volt Steffen Baumgartnak, a kölniek jelenlegi vezetőedzőjének az Energie Cottbusban.

Szélesi Zoltán Steffen Baumgart Mol Fehérvár FC Európa-konferencialiga Ekl-selejtező 1. FC Köln

Új Schusterek, Schumacherek, Polsterek, Littbarskik, Hässlerek... na, őket ne keressük

2022-08-18 10:12:01

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! A mostani körünket szokás szerint Angliában kezdtük, hogy Olaszországon és Franciaországon át érkezzünk el Németországba!

nyári transzfersorozat Steffen Baumgart RB Leipzig Köln Feiburg Európa-konferencialiga

Ekl: bizakodva várják a Fehérvár elleni meccset a kölniek

2022-08-17 15:27:19

Az 1. FC Köln csütörtök este 20.30 órától a Fehérvár FC-t fogadja az Európa-konferencialiga selejtezőjének playoffjában. A németek vezetőedzője, Steffen Baumgart szerdán megtartotta a találkozót megelőző sajtótájékoztatót.

Steffen Baumgart Mol Fehérvár FC Európa-konferencialiga Ekl 1. FC Köln

Bundesliga: a kölni edző malac-unikornisként jelent meg edzésen – videó

2021-11-11 13:40:36

A kölni karneváli szezon csütörtök reggel kezdődött meg, így az 1. FC Köln játékosai és vezetőedzője, Steffen Baumgart is jelmezt húzott. A tréner ellopta a showt, egy malac-unikornisnak öltözött, így jelent meg az edzésen. Videó!

videó karnevál Steffen Baumgart 1. FC Köln

Köln: azt még nem tudni, melyik osztályban folytatják, de az új edző aláírt

2021-05-11 12:29:07

A következő idénytől Steffen Baumgart lesz a német labdarúgó Bundesligában a kiesés ellen küzdő 1. FC Köln vezetőedzője – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

német labdarúgás labdarúgás Steffen Baumgart Bundesliga 1. FC Köln