Találatok a Schindler Szabolcs címkére

Találatok száma: 39

NB II: már nem Schindler Szabolcs a Vasas vezetőedzője – hivatalos

2021-05-30 12:05:06

A labdarúgó NB II-ben bronzérmet szerző Vasas FC hivatalos honlapján közölte, menesztette Schindler Szabolcs vezetőedzőt, valamint stábjának több tagját.

Uram János Tóth András Supka Attila Schindler Szabolcs Michael Boris Lippai József

MTK: a távozó Boris a Vasasnál kaphat munkát – NS-info

2021-05-18 19:05:39

Mint beszámoltunk róla, az MTK közös megegyezéssel szerződést bontott Michael Boris vezetőedzővel. A Nemzeti Sport információja szerint a német szakember veheti át az NB II-ben ragadó Vasas irányítását.

magyar átigazolás Vasas Schindler Szabolcs NB II NB I Michael Boris

NB II: Óriási a felelősségük a játékosoknak, hogy nem jutottunk fel – Litauszki Róbert

2021-05-17 00:28:51

A Vasas akár már feljutóként léphetett volna pályára a labdarúgó NB II utolsó fordulójában, de a Nyíregyházán elszenvedett vereség után hiába győzte le a Győrt, a tavasszal veretlen Gyirmót nem hibázott Békéscsabán. Radó András és Litauszki Róbert is csalódottan nyilatkozott az NSO Tv-nek, utóbbi szerint a játékosoknak óriási a felelőssége abban, hogy nem jutottak fel az NB I-be. 

labdarúgó NB II Vasas Schindler Szabolcs Radó András Litauszki Róbert

NB II: 81 pontot szereztem, amivel edzőként én nyertem meg az NB II-t – Schindler Szabolcs

2021-05-16 23:03:47

Bár a Vasas 3–0-ra legyőzte a Győrt a labdarúgó NB II utolsó fordulójában, ez sem volt elég ahhoz, hogy feljusson az NB I-be. A mérkőzés után Schindler Szabolcs ennek okait boncolgatta, míg Dobos Barna arról beszélt, hogyan lehetne versenyben a Győr a legjobbakkal a következő idényben. 

labdarúgó NB II Vasas Schindler Szabolcs ETO FC Győr Dobos Barna

NB II: „Tudom, hogy elég nagy kárt okoztunk a Vasasnak, de a futball ilyen”

2021-05-10 01:45:54

A labdarúgó NB II 37. fordulójában a 8. helyezett Nyíregyháza Spartacus 2–0-ra megverte a feljutásra és bajnoki címre hajtó Vasast, a fővárosiaknak így már nincs saját kezükben a sorsuk. A találkozó után a vezetőedzők értékeltek az NSO Tv kamerája előtt, illetve az első gól szerzőjével, Gresó Mátyással is beszélgettünk.

Vasas Schindler Szabolcs Nyíregyháza Spartacus NB II 37. forduló NB II Huszák Géza

NB II: Feczesin kórházban fekszik, de a gólöröme megjelent a pályán

2021-04-24 00:17:39

A labdarúgó NB II 34. fordulójának első mérkőzésén a listavezető Vasas 3–0-ra legyőzte a Pécset, ezzel megszilárdította első helyét a tabellán. A találkozó után a két vezetőedző értékelt, illetve az NSO Tv stábja a látványos gólt szerző Szatmári Lóránddal beszélgetett, aki elárulta: agyi keringészavar gyanúja miatt kórházban fekvő csapattársának, Feczesin Róbertnek megígérte a találkozó előtt, hogy ha elsül a lába, utánozni fogja a gólörömét. És elsült…

videó Vasas Vas László Szatmári Lóránd Schindler Szabolcs Pécs

Labdarúgás: Otigba szerint ezért szereznek annyi gólt a magyar válogatott védői

2021-04-03 01:33:23

A labdarúgó NB II 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Vasas egy szöglet utáni fejes góllal 1–0-ra nyert a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként. A találkozó után az angyalföldiek vezetőedzője, Schindler Szabolcs értékelt, illetve a győztes gól szerzőjével, a sérüléséből most visszatért Otigba Kennethtel is beszélgettünk. A bekk arról is kifejtette nekünk véleményét, hogy szerinte miért veszik ki ennyi gólból a részüket a magyar válogatott védői.

videó labdarúgó NB II Vasas Szeged Simon Ádám Schindler Szabolcs

NB II: Feczesin Róbert elnyűhetetlen? – „Igen, az vagyok”

2021-03-01 01:59:24

A Vasas nyerte meg 2–1-re a labdarúgó NB II 26. fordulójának csúcsrangadóját: Feczesin Róbert duplájával az utolsó öt percben fordítani tudott az éllovas Debreceni VSC otthonában. A találkozó után az angyalföldi csatár mellett Berecz Zsomborral és a Loki kapusával, Gróf Dáviddal beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó Vasas Toldi Gábor Schindler Szabolcs NSO Tv NB II

NB II: Sok tévés meccset játszunk, változtatnunk kellett – Schindler

2021-02-28 22:27:58

A Vasas nyerte meg 2–1-re a labdarúgó NB II 26. fordulójának csúcsrangadóját: Feczesin duplájával az utolsó öt percben fordítani tudott az éllovas Debreceni VSC otthonában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

videó Vasas Toldi Gábor Schindler Szabolcs NSO Tv NB II

MK: Ránk fért a sikerélmény, régen volt ilyenben részünk – Márton Gábor

2021-02-11 00:15:28

A Mol Fehérvár a Vasas elleni 2–1-es sikerrel jutott be a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, amelyben revansot akarnak venni a Ferencvároson a bajnokságban elszenvedett vereségért. Többek között erről is beszélt Márton Gábor a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, amelyen Schindler Szabolcs is elemezte az angyalföldiek kiesésének okait. 

labdarúgó Magyar Kupa Vasas Schindler Szabolcs Márton Gábor Mol Fehérvár MOL Magyar Kupa

Gyász: „Szomorú napja ez a futballnak”; „Maradona elkápráztatta az embereket”

2020-11-25 21:52:52

A Vasas labdarúgói éppen megkezdték a bemelegítésüket a Nyíregyháza elleni NB II-es bajnoki mérkőzésre, amikor jött a futballvilágot megrázó hír: meghalt Diego Maradona. Pátkai Máté és Otigba Kenneth erről csak a győzelmük után szerzett tudomást, el is mesélték az NSO Tv-nek, mit jelentett számukra az argentin szupersztár. Schindler Szabolcs vezetőedző is, aki tőlünk tudta meg a szomorú hírt.

labdarúgó NB II gyász Vasas Schindler Szabolcs Pátkai Máté Otigba Kenneth

Vasas: Nincs mellébeszélés, itt minden meccsen győzni kell – Schindler

2020-09-10 10:18:03

Az NB II-ben a vártnál rosszabbul rajtoló Vasas kispadjára kinevezett Schindler Szabolcs szerint az összes játékosának be kell állnia a sorba, nincs helye mellébeszélésnek.

Vasas Schindler Szabolcs NB II

NB II: Schindler Szabolcs a Vasas új edzője – hivatalos

2020-09-08 20:09:15

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései, a 45 éves Schindler Szabolcs lett a labdarúgó NB II-ben a feljutásra ácsingózó Vasas FC új vezetőedzője. A Békéscsabáról távozó tréner a 6. forduló után menesztett ifjabb Bene Ferenc utódja lett a klubnál.

magyar labdarúgás labdarúgó NB II labdarúgás Vasas Schindler Szabolcs Békéscsaba

NB II: kiszemelték Schindler utódját Békéscsabán – NS-info

2020-09-08 10:31:44

A Nemzeti Sport értesülése szerint jó eséllyel Preisinger Sándor, az U19-es labdarúgó-válogatott szakvezetője lesz az NB II-es Békéscsaba vezetőedzője a vélhetően a Vasashoz távozó Schindler Szabolcs helyett.

Vasas Schindler Szabolcs Preisinger Sándor NB II Békéscsaba