Találatok a Robert Griffin III címkére

Találatok száma: 15

NFL: 38 millióért hosszabbított a Falcons védője, RG III kezd

2016-12-08 17:18:29

Robert Alford, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons szélső hátvédje négy évvel meghosszabbította a szerződését.

Robert Griffin III Robert Alford NFL 2016 NFL Cleveland Browns Atlanta Falcons

NFL: megvan Robert Griffin III új csapata, Clevelandben kötött ki

2016-03-24 20:01:29

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Brownsnál kötött ki Robert Griffin III.

Washington Redskins Robert Griffin III NFL Cleveland Browns

NFL: nagytakarítás Phillyben; RG III-t kivágta a Skins

2016-03-08 09:49:33

Nagy volumenű cserékre készül a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Philadelphia Eagles. A Washington Redskins pedig kivágta a 2012-es drafton első körben kiválasztott irányítóját, Robert Griffint.

amerikaifutball Washington Redskins Robert Griffin III Philadelphia Eagles NFL Kiko Alonso

NFL: sztárjait veszítheti el a Cowboys, Beckham megállíthatatlan

2015-03-02 10:34:52

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben pedig az AFC Déli kvartettjét vizsgáltuk meg. Az ötödik részben elérkeztünk az NFC-hez, és elsőként az előző idény leggyengébb csoportját, a Délit veséztük ki. A legújabb fejezetben a Dallas Cowboyst és Philadelphia Eaglest is felvonultató NFC Keletet vesszük át.

Washington Redskins Tony Romo Robert Griffin III Philadelphia Eagles Odell Beckham Jr. New York Giants

NFL: elfogytak a buffalói futók; Megatron visszatérhet?

2014-10-21 16:36:55

Az NFL 7. fordulójában is rengeteg sérülés tizedelte a csapatokat. A Bills egyazon mérkőzésen elvesztette két futóját, az első sikerét megszerző Jacksonville védelme pedig vezérét, Paul Poslusznyt lesz kénytelen nélkülözni a szezon további részében.

sérülés Robert Griffin III NFL Calvin Johnson C. J. Spiller A. J. Green

NFL: nem játszhat a gyerekét bántalmazó futósztár

2014-09-17 11:37:58

A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont.

sérülés eltiltás Wes Welker Robert Griffin III NFL Josh Gordon

A Washington csodás cheerleaderei is beálltak a szelfimozgalomba - videó

2014-05-01 16:47:46

A Washington Redskins csinos cheerleaderei sem akartak kimaradni a jóból. Napjaink tán leggyorsabban terjedő internetes mozgalmáról már a The Chainsmokers jóvoltából nagyszerű sláger is készült, az amerikaifutball-csapat szurkolólányai pedig ennek saját változatát adták elő – a klipben pedig többek között az együttes sztárirányítója, Robert Griffin III is feltűnik. Mobilokat elő, szelfire fel!

szelfi cheerleader Washington Redskins Robert Griffin III

NFL: RG III játszhat a nyitányon, Mark Sanchez aligha kezd

2013-08-30 23:08:38

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins irányítója, Robert Griffin III zöld utat kapott az orvosoktól, így pályára léphet az első fordulóban.

Robert Griffin III Ras-I Dowling RG III NFL Mark Sanchez Jake Ballard

NFL: Hauschka kidőlt, Griffint műteni kell

2013-01-09 14:36:28

Nem játszhat már ebben az idényben Steven Hauschka, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks rúgója, aki a Washington elleni wild card mérkőzésen szenvedett vádlisérülést. Az Atlanta elleni vasárnapi mérkőzésen a csapat a 38 éves Ryan Longwellt veti be – a veterán ebben a szezonban még egyetlen meccsen sem lépett pályára a ligában.

sérülés rájátszás Steven Hauschka Robert Griffin III NFL

NFL: RGIII két szalagja is részlegesen elszakadt

2013-01-08 15:49:16

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Buffalo Bills a Syracuse egyetem mesterét, Doug Marrone-t nevezte ki főedzőnek.

Tony Sparano Robert Griffin III New York Jets Doug Marrone Chris Clemons Chip Kelly

NFL: 0-14-ről nyert a Seahawks, RGIII megsérült

2013-01-07 01:40:22

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának wild card körében a Seattle Seahawks 14 pontos hátrányból fordítva 24–14-re legyőzte idegenben a találkozó hajrájára kezdő irányítóját, Robert Griffin III-t elveszítő Washington Redskinst.

Robert Griffin III Seattle Seahawks Washington Redskins wild card

A Ravens simán, a Seahawks nagy hátrányból jutott tovább

2013-01-06 22:29:27

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának harmadik meccsén a Baltimore Ravens még csak touchdownt sem engedélyezett az Indianapolis Coltsnak, és végül 24–9-re győzött. A wild card kör utolsó mérkőzésén a Seattle Seahawks 14 pontos hátrányból fordítva 24–14-re legyőzte idegenben a találkozó hajrájára kezdő irányítóját, Robert Griffin III-t elveszítő Washington Redskinst.

wild card Washington Redskins Seattle Seahawks Robert Griffin III NFL Indianapolis Colts

NFL: futót vesztett a Bills, RGIII sérülése nem súlyos

2012-12-10 17:30:03

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins újonc irányítója, Robert Griffin III nem szenvedett szalagsérülést – állapította meg az MR-vizsgálat.

sérülések Robert Griffin III NFL Fred Jackson

NFL: ezúttal Eli Manning ellen nyertek a negyedik negyedben

2012-12-04 06:22:46

A magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett NFC East-csoportrangadón a házigazda Washington Redskins a rájátszásba jutás reményének életben tartásáért küzdött, míg a vendég New York Giants azért lépett pályára, hogy megerősítse első helyét a divízión belül. A megszokott forgatókönyvvel ellentétben ezúttal nem Eli Manning vezetett győzelmet érő támadást a negyedik negyedben – hanem 17–16-ra a Washington nyert, így a Nemzeti főcsoport keleti kvartettje nagyon összetömörödött.

amerikaifutball Washington Redskins Robert Griffin III New York NFL NFC East

Ezúttal Eli Manning ellen nyertek a negyedik negyedben

2012-12-04 06:03:12

A magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett NFC East-csoportrangadón a házigazda Washington Redskins a rájátszásba jutás reményének életben tartásáért küzdött, míg a vendég New York Giants azért lépett pályára, hogy megerősítse első helyét a divízión belül. A megszokott forgatókönyvvel ellentétben ezúttal nem Eli Manning vezetett győzelmet érő támadást a negyedik negyedben – hanem 17–16-ra a Washington nyert, így a Nemzeti főcsoport keleti kvartettje nagyon összetömörödött. 

amerikaifutball Washington Redskins Robert Griffin III New York NFL NFC East