Találatok a Podbeskidzie címkére

Találatok száma: 4

Légiósok: Mervó nem tud leállni, újra betalált! – videó

2016-04-23 18:53:51

Mervó Bence ismét gólt lőtt a lengyel élvonal alsóházi rájátszásában. A Slask Wroclaw magyar légiósa szerdán a Jagiellonia ellen duplázott, most a Podbeskidzie elleni mérkőzés 30. percében talált be. Csapata 2–1-re megnyerte a mérkőzést.

videó légiósok gól Slask Wroclaw Podbeskidzie Mervó Bence

Videó: hol a kapus? - óriási erejű szabadrúgás 40 méterről

2015-02-03 12:55:59

Dariusz Kolodziej egészen hihetetlen nagy gólt szerzett szabadrúgásól a Pandurii Targu Jiu elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A lengyel élvonalban szereplő Podbeskidzie Bielsko-Biala játékosa 40 méterről lőhetett szabadrúgást. A 32 esztendős Kolodziej bizonyította, egészen jól használja a bal lábát. Persze a kapus is mozdulhatott volna gyorsabban. A meccset a Podbeskidzie nyerte meg 2–0-ra.

videó Podbeskidzie Pandurii Dariusz Kolodziej

Videó: arcon lőtte az ellenfelet, gólt kapott belőle a kapus

2014-07-26 10:43:52

Az élvonalbeli lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 2. fordulójában a Lechia Gdansk a Podbeskidziét fogadta. A találkozón egyetlen gól született, de az nem mindennapi találat volt: a vendégek szlovák kapusa, Richard Zajac egy szimpla hazaadást követően sokat pepecselt a labdával, amit végül az őt letámadó Maciej Makuszewski arcába lőtt – onnan pedig a hálóba került a labda, hiába vetődött Zajac.

videó lengyel labdarúgás lengyel bajnokság Richard Zajac Podbeskidzie Maciej Makuszewski

Játékossors: rögtön mély vízbe dobják a volt DVTK-kapust?

2013-07-09 13:11:19

Hamarabb játéklehetőséghez juthat Ribánszki László új csapatában, mint gondolta volna: a DVTK korábbi kapusa védheti a lengyel élvonalbeli TS Podbeskidzie Bielsko-Biala hálóját az idénynyitó Lechia Gdansk elleni idegenbeli bajnokin.

lengyel foci Ribánszki László Podbeskidzie