Találatok a Pat Cortina címkére

Találatok száma: 76

Jégkorong: Ha tud és ráér, Pat Cortina biztosan segít – Vas Márton

2020-04-25 19:10:31

Vas Márton, a Magyar Jégkorongszövetség általános igazgatója nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az A-csoportos elitbe jutó női válogatott éléről távozó Pat Cortina számára lesz még sportági feladat a jövőben Magyarországon.

jégkorong Vas Márton Pat Cortina

Jégkorong: Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női válogatottnál

2020-04-24 18:05:50

Mivel nem tudna főállásban szövetségi kapitányként dolgozni, Pat Cortina elfogadja, hogy kikerült a képből a női jégkorong-válogatottnál.

magyar női jégkorong-válogatott Vas Márton Pat Cortina

Tengerentúli, romániai, szlovákiai – mind a magyar hokiért húz korit

2020-02-07 20:11:10

Felhozható ugyan rossz példa, a honosítás mégis sikertörténet a magyar hokiban, mert a legtöbb esetben jó embereknek adtunk útlevelet. Történelmi áttekintés a kezdetektől napjainkig, sörmeccstől az elit-világbajnokságig, Dewartól Sarauerig – és még egy ló is előkerül.

magyar jégkorong válogatott Sille Tamás Pat Cortina NS Hosszabbítás Kevin Wehrs Frank Banham

A hölgyeké az elsőbbség – ilyen volt a magyar jégkorong 2019-es éve

2020-01-04 09:22:45

Az elitbe jutó női válogatottunk hozta az év szenzációját a magyar jégkorongban 2019-ben, az FTC férficsapata két évtized után lett magyar bajnok és nemzetközi kupaszereplő, a légiósaink pedig kitettek magukért, klubok és játékosok egyaránt. Csak az a férfi-vb ne lett volna… Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

magyar női jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott ez volt 2019 Tipos Extraliga Rasmus Kulmala Pat Cortina

Jégkorong: tornagyőztes lett Szlovákiában a Cortina-csapat

2019-11-09 21:46:00

Megnyerte a szlovákiai Nagymihályban rendezett felkészülési tornát az A csoportos világbajnokság előtt álló magyar női jégkorong-válogatott.

Pat Cortina magyar női jégkorong-válogatott

Jégkorong: Tolvanen marad, Cortina sorsa is eldőlni látszik

2019-08-11 09:04:18

Ugyan senki Sem tudhatta, de a klubesemények árnyékában kiderítettük, hogy Jarmo Tolvanen marad a férfi és Pat Cortina a női szövetségi kapitány, míg Egri Gergely nem lesz többé a szövetség sportigazgatója.

magyar női jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott jégkorong Pat Cortina Jarmo Tolvanen

Kőkorszaktól az elitig – szinte maga a magyar jégkorongsport

2019-07-19 18:19:16

Ő még játszott a C-csoportban, majd negyvenéves korára eljutott az A-ig, 237 mérkőzésével válogatottsági rekorder, azóta pedig a MAC főnöke, és volt a szövetség sportigazgatója is. Az anno 25-ösben játszó Kangyal Balázs július 24-én lesz 50. Ennek apropóján beszélgettünk elektromos autókról, zabreggeliről, lelki békéről és persze a jégkorongról.

magyar jégkorong-válogatott Szapporo Rich Chernomaz Pat Cortina NS Hosszabbítás MAC Újbuda

Női jégkorong: Volt néhány pillanat, amikor nagyon a padlón voltam – Gasparics

2019-04-24 21:34:27

Előfordult, hogy Gasparics Fanni az egyetemi lyukas óráját kihasználva ment el egy tévéfelvételre. Bizony, amióta a magyar női jégkorong-válogatott feljutott az A-csoportba, a lányok igen népszerűek lettek. Így nem csoda, hogy a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletének is ő a heti vendége.    

női jégkorong Sportkrém Pat Cortina Gasparics Fanni A-csoport

Női hoki-vb: így ünnepelte a feljutást a magyar válogatott – galéria

2019-04-14 11:25:25

Mint beszámoltunk róla, csoportgyőztesként harcolta ki az elitbe való feljutást a magyar női jégkorong-válogatott a Budapesten rendezett divízió 1/A világbajnokságon, miután a torna utolsó meccsén Ausztriát is felülmúlta. Nézzék meg a mérkőzésről és az azt követő ünneplésről készített galériánkat!

női jégkorong-válogatott női divízió 1/A csoportos világbajnokság galéria Pat Cortina A csoport

Női hoki-vb: Mondták a lányok, hogy feldobálnak, de azt hittem, viccelnek – Cortina

2019-04-14 03:28:52

Pat Cortina az első olyan jégkorongedző, aki férfi és női válogatottat is feljutattott az elitligába, ráadásul mindkétszer a magyar csapattal érte el ezt a sikert. A 2008-as „szapporói csodakor” naná, hogy a fiúk megfogták és a levegőbe dobálták. De hogy ezt a lányok is megteszik a budapesti divízió 1/A-világbajnokságon? Nos, ezt a kapitány is viccnek gondolta.    

női jégkorong-válogatott női divízió 1/A csoportos világbajnokság Pat Cortina A-csoport

Női hoki-vb: Ausztria is kipipálva, tornagyőztesként jutottak fel a lányok!

2019-04-13 21:29:59

Győzelemmel zárta a magyar női jégkorong-válogatott a Budapesten rendezett divízió 1/A világbajnokságot, miután a torna utolsó meccsén már biztos feljutóként 2–1-re legyőzte Ausztriát.

történelem női jégkorong-válogatott női divízió 1/A csoportos világbajnokság Pat Cortina A csoport

Női hoki-vb: Cortinánál fontos a mentális felkészülés – Gasparics

2019-04-12 20:46:57

A magyar női jégkorong-válogatott 9–0-ra nyert az olaszok ellen a budapesti divízió 1/A-világbajnokságon, ezzel közel került az elitbe való feljutáshoz. A mérkőzés után Gasparics Fanni és Odnoga Lotti beszélt az NSO Tv-nek a találkozóról, Pat Cortináról, a magyar szurkolókról és a szlovákok ellen elvesztett pontok jelentőségéről. 

női jégkorong-válogatott divízió 1/A világbajnokság Pat Cortina Olaszország Odnoga Lotti Gasparics Fanni

Női hoki-vb: A szlovákok elleni meccs a múlt, jó lecke volt – Pat Cortina

2019-04-12 20:13:08

Nagy különbségű, 9–0-s sikert aratott a magyar női jégkorong-válogatott az olaszok ellen a budapesti divízió 1/A-világbajnokságon. A lányok a meccs után még nem ünnepelhettek, de amennyiben a dánok az esti mérkőzésen megverik az osztrákokat, a mieink biztosan feljutnak az elitbe. Az Olaszország elleni találkozó után Pat Cortina szövetségi kapitány többek között arról beszélt az NSO Tv-nek, gondol-e arra, mi lett volna, ha legyőzik a szlovákokat. Illetve szóba került az is, milyen remek hangulatot teremtettek a magyar szurkolók a Vasas Jégcentrumban.

női jégkorong-világbajnokság Pat Cortina Olaszország

Pat Cortina a magyar férfiak után a nőkkel is csodát tenne

2019-04-05 18:36:30

Április 7-én Norvégia ellen kezdi el szereplését a magyar női jégkorong-válogatott a divízió 1/A-világbajnokságon, amelyet a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban rendeznek. Mennyiben más a munka a hölgyekkel, mennyi esélyünk van az elitbe jutásra, kik alkotják a keretet – erről is beszélgettünk a rajt előtt Pat Cortina szövetségi kapitánnyal, aki férfiválogatottunkat tíz éve már felvitte a legjobbak közé.

női jégkorong-vb magyar női jégkorong-válogatott magyar jégkorong-válogatott Pat Cortina NS Hosszabbítás

NS Hosszabbítás: Foxborough, Debrecen, Recsk, Andrássy út, Káposztásmegyer

2019-04-05 19:16:58

A szombati plusz nyolc oldalon felvonultatunk szinte mindent, amit egy magazinban érdemes: a sportágában legendának számító világsztárt, a magyar atlétika legújabb csillagát, az ország közelmúltjának egyik legfájóbb (sport)történetét, a hétvégén kezdődő hazai világverseny valamennyi tudnivalóját.

Tom Brady Pat Cortina New England Patriots NS Hosszabbítás Marco Rossi Kozák Luca

Fél gőzzel soha semmit – tíz éve hunyt el ifjabb Ocskay Gábor

2019-03-22 18:50:08

Eltelt egy évtized ifjabb Ocskay Gábor 2009-es halála óta. Ez a mondat egyszerre tényszerű, döbbenetes és valamelyest lélekkönnyítő is. A 187-szeres válogatott jégkorongozó klasszis volt a pályán és azon kívül is – mindannyian csak remélhetjük, hogy méltón ápoljuk az emlékét és hagyatékát, amely komoly ugyan, de olykor nagyon vicces is. Mint amilyen ő maga volt.

magyar jégkorong-válogatott Pat Cortina Palkovics Krisztián Ocskay Gábor NS Hosszabbítás Alba Volán

Jégkorong: Pat Cortina Németországban is munkát vállalt

2019-03-14 14:46:18

Pat Cortina lesz a német élvonalbeli Grizzlys Wolfsburg jégkorongcsapatának vezetőedzője. A kanadai-olasz szakembert a magyar szövetség a múlt héten nevezte ki a magyar női válogatott élére.

Pat Cortina Grizzlys Wolfsburg