Találatok a Nemes Rita címkére

Találatok száma: 4

Többpróbás szépségek – Krizsán Xénia és Nemes Rita „robbantott” a fedett pályás Eb-n

2021-03-15 10:03:47

Magyar sikerek ötpróbában! Krizsán Xénia a toruni fedett pályás Európa-bajnokságon szerzett bronzérmével végérvényesen a nemzetközi szintű versenyzők közé lépett, Nemes Rita hatodik helye pedig azért is volt meglepetés, mert a 31 esztendős atléta élete első felnőttvilágversenyén ért el pontszerző helyezést. A Képes Sport bemutatja a két többpróbázó kiválóságot.

ötpróba fedett pályás atlétikai Eb Nemes Rita Képes Sport Krizsán Xénia

Atlétikai Eb: Krizsán Xénia bronzérmes ötpróbában!

2021-03-05 21:08:20

Remekül taktikázva, óriási hajrával megnyerte az utolsó versenyszámot, így bronzérmet szerzett az ötpróbázó Krizsán Xénia a toruni fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.

fedett pályás atlétikai Eb atlétikai Eb Nemes Rita Krizsán Xénia

Fedett pályás atlétikai Eb: az ötpróbázó Krizsán Xénia két egyéni csúcsa négy órán belül

2021-03-05 15:06:27

Remekül kezdték a toruni fedett pályás atlétikai Európa-bajnokság első napját a magyar ötpróbázók, Krizsán Xénia a harmadik, Nemes Rita a hatodik helyről várja az esti folytatást. Előbbi ráadásul két versenyszámban is egyéni csúcsot ért el, így ha nem csökken a lendülete, és bírja a lábfeje, akár érem is lehet belőle.

fedett pályás atlétikai Eb atlétika Nemes Rita Krizsán Xénia

Atlétikai ob: Krizsán nyerte a hét-, Galambos a tízpróbát

2020-07-26 22:47:21

Krizsán Xénia és Galambos Tibor vehette át az aranyérmet a hétvégi atlétikai összetett országos bajnokság végén. A hölgyeknél az ezüstérmes Nemes Rita is 6000 pont felett teljesített.

atlétika Nemes Rita Krizsán Xénia Galambos Tibor