Találatok a női kézi-vb címkére

Találatok száma: 708

Videó: kellemetlen baki – az elnöknél Dánia lett a második a női kézi-vb-n!

2021-12-20 12:54:39

Mint ismert, Norvégia 29–22-re legyőzte Franciaországot a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság fináléjában. A harmadik helyen azok a dánok végeztek, akiket a franciák az elődöntőben legyőztek. A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke, Hasszan Musztafa azonban rossz sorrendet mondott be a díjátadón – írta meg a sport.tv2.dk.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Sokba kerülhetett volna nekünk... – Hergeirsson

2021-12-20 12:58:57

Mint megírtuk, a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság fináléjában az első félidőben kiváló játékkal nagy előnyt szerzett a francia csapat, hogy aztán a másodikban teljesen összezuhanjon: a remekül védő Silje Solberg vezérletével a norvégok visszajöttek a meccsbe, majd egészen hihetetlen, hétgólos különbséggel nyerték meg a vb-döntőt. Lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést a főszereplők!

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott francia női kézilabda-válogatott Thorir Hergeirsson Oliver Krumbholz

Női kézi-vb: három francia és két norvég az álomcsapatban

2021-12-19 21:23:35

Három francia és két norvég mellett egy-egy dán és spanyol játékos került be a női kézilabda-világbajnokság vasárnap este kihirdetett álomcsapatába.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott francia női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: továbbra is marad a 32 csapatos világbajnokság

2021-12-19 18:13:48

Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke leszögezte, a továbbiakban is 32 válogatott alkotja majd a női világbajnokság mezőnyét. A vasárnap véget érő 25. női vb az első, amit 32 csapattal rendeztek meg. A mezőny felhígulását jól mutatta, hogy a csoportkörben, sőt még a középdöntőben is voltak negyvengólos, vagy annál is nagyobb különbséggel véget ért mérkőzések – jelentette az MTI.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb IHF Hasszan Musztafa

Francia összeomlás után Norvégia a világbajnok!

2021-12-19 16:59:15

A spanyolországi női kézilabda-világbajnokság fináléjában Franciaország és Norvégia találkozott, és bár az első félidőben kiváló játékkal nagy előnyt szerzett a francia csapat, a másodikban teljesen összezuhant. A remekül védő Silje Solberg vezérletével a norvégok visszajöttek a meccsbe, majd egészen hihetetlen, hétgólos különbséggel nyerték meg a vb-döntőt.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Dánia a házigazda legyőzésével lett bronzérmes

2021-12-19 15:10:43

Dánia szerezte meg a harmadik helyet a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon: a bronzmeccsen hét góllal felülmúlta a házigazdát.

spanyol női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb

Női kézi-vb: összejött az álomdöntő, a norvégok búcsúztatták a házigazdát

2021-12-17 21:11:20

Az Eb-címvédő Norvégia egy kiegyenlített első félidőt követően érvényesítette a papírformát a házigazda ellen a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon, így készülhet az olimpiai bajnok Franciaország elleni fináléra.

spanyol női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb

Női kézi-vb: a dánok elrontották a végét, a franciák készülhetnek a döntőre

2021-12-17 18:16:49

Az olimpiai címvédő Franciaország jutott be elsőként a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság döntőjébe, miután a hajrához érve megfordította a Dánia elleni elődöntőt. A fináléban Norvégia lesz az ellenfele.

női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb francia női kézilabda-válogatott

Női kézilabda-vb: videóban üzent az eltűnt iráni játékos

2021-12-17 11:27:44

Jelentkezett a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon az iráni válogatottat elhagyó Sagajeg Bapiri. A 30 éves jobbátlövő videoüzenetében elmondta, nem rabolták el, csak a karrierje szempontjából egy másik országban szeretne menedékjogot kérni.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Irán

Női kézi-vb: hihetetlen védést mutatott be a svédek kapusa – videó

2021-12-16 19:16:08

Mint ismert, Svédország 31–26-ra kikapott Franciaországtól a női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A skandinávok kapusa, Jessica Ryde védése miatt is emlékezetes marad a találkozó.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb kézilabda

Női kézi-vb: negyedikként a franciák kerültek az elődöntőbe

2021-12-15 22:14:57

A Spanyolországban zajló női kézilabda-világbajnokság szerdai második, egyben utolsó negyeddöntőjében Franciaország a kiegyenlített első félidőt követően a másodikban jobb védekezésének köszönhetően előnybe került, az itt begyűjtött előnyét pedig meg is tartotta a derekasan küzdő svédek ellen (31–26).

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb francia női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság svéd női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: újabb eltűnt játékost keresnek a spanyol rendőrök

2021-12-15 19:47:42

A korábban eltűntként jelentett kameruni játékosok után ezúttal egy iráninak veszett nyoma a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Irán

Női kézi-vb: szoros meccs után Angoláé lett az Elnök-kupa

2021-12-15 17:25:01

A Spanyolországban zajló női kézilabda-világbajnokon véget értek az alsóházi rájátszás helyosztói: az Elnök-kupa Angolába került a nap legszorosabb mérkőzése után.

női kézi-vb Angola női kézilabda női kézilabda-vb női kézilabda-világbajnokság

Női kézi-vb: Norvégia legyőzte az oroszokat, bejutott a négy közé

2021-12-15 18:37:37

A spanyolországi női kézilabda-világbajnokság szerdai első negyeddöntőjében Norvégia szinte végig magabiztosan vezetve legyőzte az orosz csapatot, így készülhet a házigazdák elleni elődöntőre.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott Orosz csapat

Női kézi-vb: hiába az álomkezdés, kiestek a németek

2021-12-14 21:05:53

A spanyol válogatott 26–21-re legyőzte Németországot a női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében, s Dániához csatlakozva bejutott a legjobb négy közé.

spanyol női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott kézilabda

Női kézi-vb: Dánia a hajrában intézte el Brazíliát

2021-12-14 16:04:22

Dánia 30–25-re legyőzte Brazíliát a női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében, s bejutott a legjobb négy közé.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb kézilabda dán női kézilabda-válogatott brazil női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Pálinger szerint továbbra is idő kell a csapatnak

2021-12-14 18:20:06

Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke szerint kevés a tapasztalt húzóember a spanyolországi világbajnokságon tizedik helyezett női válogatottban – írja a Magyar Távirati Iroda.

női kézilabda-válogatott női kézi-vb kézilabda Pálinger Katalin

Női kézi-vb: „Szerencsére kéznél volt defibrillátor” – így izgulták végig a svédek a norvég–hollandot

2021-12-14 13:11:20

Veretlenül zárta a svéd női kézilabda-válogatott a középdöntőt a spanyolországi világbajnokságon, mégsem a saját kezében volt a sorsa. Hétfő este még azért is szurkolnia kellett a csapatnak, nehogy a Norvégia–Hollandia találkozón olyan eredmény szülessen, amely a kiesését jelenti.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb Svédország

Bizonyítványosztás: így láttuk mi és így látták olvasóink női kéziseink vb-szereplését

2021-12-14 09:22:27

Fiatal átlagéletkorú nemzeti csapatunké lehet a jövő, de ehhez az is kell, hogy minél több rutinnal kezelje a nagy világversenyeket, és ne essen szét egy-egy kudarc után.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: a hollandok kikaptak, nem jutottak tovább

2021-12-13 22:14:48

Hollandia 37–34-re kikapott Norvégiától a női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, ezzel visszacsúszott a II. csoport harmadik helyére, így nem juthat be a negyeddöntőbe. A norvégok szinte az egész első félidőben futottak az eredmény után, a második játékrészben viszont átvették a kezdeményezést, és három góllal megnyerték a rangadót.

női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott francia női kézilabda-válogatott