Találatok a Mark Allen címkére

Találatok száma: 7

Sznúker-vb: kiesett a 2005-ös világbajnok Shaun Murphy

2020-08-04 23:31:45

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság ötödik napja rögtön nagy meglepetéssel kezdődött: kiesett a 2005-ös világbajnok Shaun Murphy, aki kikapott a thaiföldi Noppon Saengkhamtól, utóbbi ezzel készülhet a hetedik kiemelt, háromszoros világbajnok Mark Selby ellen. A nap harmadik meccse is nagy meglepetéssel zárult: fordulatos mérkőzésen a vb-újonc, egyben az idei főtábla legalacsonyabban rangsorolt játékosa, Jamie Clarke búcsúztatta a 4. kiemelt Mark Allent.

sznúker-vb Shaun Murphy Mark Allen

Videó: „szexhang” törte meg a csendet a sznúkermeccsen

2018-12-04 18:30:28

Ha van sportesemény, amelyen elvárás, hogy a szurkolók a kritikus pillanatokban csendben maradjanak, az a sznúker! Mark Allen találkozóján ezt azonban nem sikerült betartani. Amikor ugyanis az északír játékos lökéshez készülődött, egy nyögés hallatszott, amit a szurkolók és a kommentátorok leginkább „szexhangnak” tudtak kategorizálni.

videó vicces sznúker Mark Allen

Sznúker: hihetetlen érzelmek törtek elő a Masters-győztes Allenből

2018-01-22 10:43:12

Londonban Mark Allen győzelmével ért véget a sznúkersport egyik legrangosabb versenye, a Masters. Az északír játékos a döntőben az angol Kyren Wilsont győzte le.

sznúker snooker Ronnie O’Sullivan Masters Mark Allen John Higgins

Sznúker: O’Sullivan megint zseniális volt, nagyot kombinált

2016-02-21 09:28:52

Neil Robertson és Ronnie O’Sullivan vívja a döntőt vasárnap a sznúker Welsh Openen. Az ausztrál játékos az északír Mark Allent, az angol pedig honfitársát, Joe Perryt győzte le az elődöntőben.

sznúker snooker Welsh Open Ronnie O’Sullivan Ronnie O'Sullivan Neil Robertson

Sznúker: nagy meccsen nyert Trump; O’Sullivan a világbajnok ellen

2016-01-15 23:58:21

Judd Trump egészen kimagasló színvonalú meccsen győzött 6:5-re Neil Robertson ellen a sznúker Masters negyeddöntőjében. Szintén elődöntőbe jutott a vb címvédője, Stuart Bingham is, aki Ronnie O’Sullivan ellenfele lesz a négy között.

sznúker snooker Stuart Bingham Ronnie O’Sullivan Ronnie O'Sullivan Neil Robertson

Sznúker: ritkán látható hibát követett el a világbajnok – videó

2016-01-11 00:31:58

Létezik a sznúkerben egy szabály, mely szerint, ha egy játékos tisztán látja a soron következő golyót, akkor azt legalább három kísérletből köteles eltalálni, máskülönben elveszíti a frémet. Ez a regula most egy világbajnokot sújtott a Masters első napján.

videó sznúker snooker Shaun Murphy Ronnie O’Sullivan Mark Allen

Videó: ötödik 147-es breakjét teljesítette a kínai sznúkersztár

2013-03-17 20:12:25

Ting Csün-huj karrierje ötödik maximális breakjét érte el a sznúker PTC-sorozat döntő tornáján az írországi Galwayben. A kínai játékos az északír Mark Allen elleni negyeddöntője során teljesítette ezt a bravúrt (147 pont megszakítás nélkül). Ting Csün-huj egyébként is kitűnő formában löki mostanság a golyókat, bejutott a torna döntőjébe, ahol az ausztrál Neil Robertsonnal csatázik ma 21 órától.

videó sznúker snooker Ting Csün-huj Neil Robertson Mark Allen