Találatok a Luca Brecel címkére

Találatok száma: 16

Sznúker: Brecel legendák előtt nyerte meg a Hendry-trófeát

2021-12-12 22:39:23

Luca Brecel győzelmével ért véget a Scottish Open a walesi Llandudnóban. A döntőben a belga 9–5-re győzte le a négyszeres világbajnok skót John Higginst.

sznúker snooker Scottish Open Luca Brecel John Higgins

Sznúker: a kínai Csao Hszin-tung az új brit bajnok

2021-12-05 19:59:11

Az angliai Yorkban vasárnap a belga Luca Brecel és a kínai Csao Hszin-tung mérkőzött meg egymással az Egyesült Királyság bajnoki címéért sznúkerben, a sportág második legfontosabb tornáján. A tíz győztes frémig tartó döntőt Hszin-tung nyerte meg 10–5-re.

sznúker Luca Brecel Csao Hszin-tung

Sznúker: belga és kínai játssza a UK Championship döntőjét

2021-12-05 00:23:46

Az angliai Yorkban szombaton eldőlt, hogy a belga Luca Brecel és a kínai Csao Hszin-tung mérkőzik meg egymással vasárnap az Egyesült Királyság bajnoki címéért sznúkerben, a sportág második legfontosabb tornáján.

sznúker snooker Luca Brecel Csao Hszin-tung

Sznúker: jön a Wilson–O’Sullivan rangadó a UK Championshipen

2021-12-02 23:51:46

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a sznúker második legrangosabb pontszerző tornáján, az Egyesült Királyság bajnokságán Yorkban.

sznúker snooker Ronnie O'Sullivan Luca Brecel Kyren Wilson

Itt a bizonyíték rá, hogy a sznúker az úriemberek sportága

2019-07-26 16:58:59

A profi sznúkerjátékosok időnként második játékvezetőként is közreműködnek a meccseken, hiszen a közeg gyerekkoruktól sportszerűségre tanítja őket, s ez különlegessé és egyedivé teszi az egyre népszerűbb sportágat a mai eredménycentrikus világban.

sznúker-vb sznúker Ting Csün-huj Stephen Hendry Shaun Murphy Ronnie O'Sullivan

Sznúker: minden idők leghosszabb vb-játékában búcsúzott a kiemelt

2019-04-22 08:52:22

A világbajnoki címvédő Mark Williams mellett a 2010-es vb-győztes Neil Robertson és a 2005-ös bajnok Shaun Murphy is győzött a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában, Murphy ráadásul 10:0-ra kisöpörte kínai ellenfelét. Eddig öt mérkőzés ért véget, ezeken egyetlen kiemelt búcsúzott el, a belga Luca Brecel negyedszer is kikapott a vb-főtábla nyitó körében.

sznúker-vb Shaun Murphy Neil Robertson Mark Williams Luca Brecel Gary Wilson

Sznúker: 3 napig volt másnapos, az MU is gratulált neki – Trump Budapesten járt

2019-01-27 00:35:51

Judd Trump, Stuart Bingham, Luca Brecel, Jack Lisowski – ők voltak a IV. Magyar Snooker Gála sztárvendégei, akik egy-egy délutáni és esti programban kápráztatták el a sportág hazai rajongóit. Az eseményen az NSO Tv is ott járt, úgyhogy meg tudjuk mutatni Bingham 137-es brékjét, illetve Trumppal beszélgettünk is, például a Mesterek Tornáján aratott győzelme utáni háromnapos másnaposságról, a Manchester Unitedhez fűződő viszonyáról és a Ferrarijáról is.

videó sznúker Stuart Bingham NSO Tv Magyar Snooker Gála Luca Brecel

Beszélgessen a sznúkervilág sztárjaival!

2019-01-09 18:33:09

Január 26-án szombaton rendezik meg a IV. Magyar Snooker Gálát, amely az eddigi legnagyobb szabású hazai professzionális snookerrendezvény lesz, hiszen az eddigiektől eltérően nem kettő, hanem négy profi játékost láthatnak a hazai snookerrajongók a Gerevich Aladár Sportcsarnokban. Az alapvető információk mellett a játékosokat is bemutatjuk 5-5 érdekességet megemlítve róluk. Korábbi cikkünkben Judd Trumpról és Luca Brecelről olvashattak, ezúttal Stuart Binghamet és Jack Lisowskit ismerhetik meg.

sznúker snooker Stuart Bingham Luca Brecel Judd Trump Jack Lisowski

Megduplázott tét, négy snookersztár érkezik Magyarországra!

2019-01-09 17:39:12

Január 26-án szombaton rendezik meg a IV. Magyar Snooker Gálát, amely az eddigi legnagyobb szabású hazai professzionális snookerrendezvény lesz, hiszen az eddigiektől eltérően nem kettő, hanem négy profi játékost láthatnak a hazai snookerrajongók a Gerevich Aladár Sportcsarnokban. Az alapvető információk mellett a játékosokat is bemutatjuk öt-öt érdekességet megemlítve róluk. Elsőként Judd Trumpról és Luca Brecelről olvashatnak, míg Stuart Binghamet és Jack Lisowskit egy későbbi írásunkban ismerhetik meg.

sznúker snooker Stuart Bingham Luca Brecel Judd Trump Jack Lisowski

Sznúker: újabb világsztárok, „dupla tét” a IV. Magyar Gálán

2018-11-07 17:20:49

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb brit játékosa, Judd Trump és a 2015-ös világbajnok, Stuart Bingham is Budapestre látogat januárban a Magyar Snooker Gálán, ahol a korábbi évekkel ellentétben kettő helyett négy klasszis is bemutatót tart majd. 

snooker Stuart Bingham Luca Brecel Judd Trump Jack Lisowski

Sznúker-vb: elsöprő játékkal kezdett a torna kínai favoritja

2018-04-24 19:32:09

A sheffieldi sznúker-világbajnokság nagy esélyesének tartott Ting Csün-huj elsöprő játékkal 10–3-ra legyőzte a szintén kínai Hsziao Kuo-tungot a torna első fordulójában. Közben két kiemelt is elbúcsúzott: a 13. helyen rangsorolt belga Luca Brecel az angol Ricky Waldentől kapott ki, míg a 2015-ös világbajnok Stuart Bingham Jack Lisowski előtt hajolt meg.

sznúker-vb sznúker Ting Csün-huj Ricky Walden Mark Williams Luca Brecel

Videó: a sznúkerjátékos CR-t idézte az asztal mellett

2017-08-23 10:36:31

Luca Brecel első pontszerző sznúkerversenyét nyerte meg Kínában, a döntőben a korábbi világbajnok Shaun Murphyt győzte le. A öröm felhőtlen volt, az alábbi videó végén egy Cristiano Ronaldót idéző ünneplés is látható. A belga játékos a versenyen egyébként többek között Ronnie O'Sullivant is búcsúztatta.

sznúker Luca Brecel

Sznúker: O'Sullivan is behódolt a belga tehetség előtt

2017-08-22 21:15:10

Luca Brecel győzelmével ért véget az Evergrande China Championship sznúkertorna Kantonban (Kuangcsou). A belga játékos, aki karrierje során először nyert pontszerző viadalt, a döntőben 10:5-re győzött a korábbi világbajnok angol Shaun Murphy ellen.

sznúker snooker Ronnie O'Sullivan Luca Brecel

Sznúker-vb: O’Sullivan nyert, perelné a sportág vezéreit

2017-04-16 22:52:11

Ronnie O’Sullivan a vártnál nehezebben, 10:7-re győzte le Gary Wilsont a sheffield-i sznúker-világbajnokság első fordulójában, majd sokadszorra is nekiesett a sportág vezetőinek.

sznúker snooker Ronnie O'Sullivan Peter Ebdon Luca Brecel

Videó: hány perc alatt takarít le egy asztalt Ronnie O'Sullivan?

2015-04-17 19:34:11

A szombaton kezdődő sznúker-világbajnokság eddig történetéből összegyűjtöttünk tíz különleges rekordot. Vizsgálódásunk tárgya a modern, vagyis az 1969 óta íródó korszak. Ön tudja, ki nyert a legfiatalabban világbajnoki címet? Milyen csúcsot tart az örökifjú Dracula? Legendás sportolók, megdönthetetlen rekordok.

videó sznúker snooker Steve Davis Stephen Hendry Ronnie O'Sullivan