Találatok a Lengyel Roland címkére

Találatok száma: 8

NB II: Huszák Géza távozott, megvan a Nyíregyháza új vezetőedzője

2022-12-02 13:02:18

Edzőt váltott a labdarúgó NB II-ben 18 forduló után hat győzelemmel, három döntetlennel és kilenc vereséggel 14. helyen álló Nyíregyháza Spartacus, amely Huszák Géza helyére Lengyel Rolandot nevezte ki, aki korábban már két időszakban is irányította a csapatot – jelentette a klub honlapja.

labdarúgó NB II Nyíregyháza Spartacus NB II Lengyel Roland Huszák Géza

NB II: új feladatot kapott a Nyíregyháza leváltott edzője

2020-04-29 14:11:06

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Mint beszámoltunk róla, Lengyel Roland helyét Gálhidi György vette át a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzői posztján. Azóta eldőlt, hogy Lengyel Roland is marad a szabolcsiak kötelekében, a Bozsik Akadémia egyik edzője lesz – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: Gálhidi György lett a Nyíregyháza vezetőedzője

2020-04-27 18:48:26

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszatért a klubhoz Gálhidi György és Sándor István.

Sándor István Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Lengyel Roland Gálhidi György

„Központilag lebutított meccs” – a legjobb NB II-es értékelések

2020-03-23 12:45:28

Olvasóink kedvelt időtöltése – a hozzászólások legalábbis erről tanúskodnak – a labdarúgó NB II meccsei után adott edzői nyilatkozatok böngészése. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünetben kigyűjtöttünk néhányat az aktuális idény eddigi 28 fordulója során a Nemzeti Sportnak adott legfrappánsabb, legmeglepőbb, illetve legviccesebb szakvezetői értékelések közül. Önnek melyik volt a kedvence?

nyilatkozatok labdarúgó NB II koronavírus karantén Zoran Szpisljak Szeged-Csanád

NB II: Lengyel Roland irányítja a bajnokság végéig a Szparit

2019-11-12 22:20:49

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 A bajnokság befejezéséig a múlt hét óta megbízott edzőként ténykedő Lengyel Roland lesz a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. Szatke Zoltán pályaedző, Ambrusz Árpád asszisztensedző lesz – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Szatke Zoltán Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: Szpisljak elődje irányítja a Nyíregyházát a hétvégén

2019-11-07 18:57:37

Lengyel Roland irányítja a Nyíregyháza Spartacust a hétvégi, Szeged elleni mérkőzésen – derült ki az NB II-es labdarúgócsapat honlapjának csütörtöki híréből.

Zoran Szpisljak Szatke Zoltán Nyíregyháza NB II Lengyel Roland

NB II: kulcsjátékosok térhetnek vissza a Szpariba

2018-11-25 01:30:30

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Jól jött a válogatott mérkőzések miatti szünet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházának, hiszen Pekár László, Rezes László és Jova Levente is felépült ezen időszak alatt, rájuk így számíthat Lengyel Roland vezetőedző a vasárnapi, Soroksár elleni bajnokin – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

sérülés labdarúgó NB II Rezes László Pekár László Nyíregyháza Spartacus Nyíregyháza

NB II: megvan, ki irányítja az ősszel a Nyíregyházát

2018-10-10 11:05:58

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus bejelentette, az őszi szezon végéig Lengyel Roland irányítja az együttest.

Nyíregyháza NB II Lengyel Roland Bozsik József