Találatok a Kim Rasmussen címkére

Találatok száma: 263

Női kézilabda: Kim Rasmussen visszatér Romániába

2021-04-20 19:37:14

Kim Rasmussen veszi át a nyártól a román Gloria Bistrita női kézilabdacsapatának irányítását.

női kézilabda kézilabda átigazolás Kim Rasmussen Gloria Bistrita

Női kézi: Semmi sem lephet meg – Rasmussen reagált a leváltására

2021-03-30 17:16:38

Bár Montenegró női kézilabda-válogatottja kijutott a tokiói olimpiára, a helyi szövetség mégis leváltotta a szövetségi kapitányt, Kim Rasmussent. A 48 éves tréner – aki korábban a magyar női nemzeti csapat kispadján is ült – a dán TV2-nek mesélt a változtatásról.

Montenegró Kim Rasmussen montenegrói női kézilabda-válogatott női kézilabda

Női kézi: kijutottak az olimpiára, Rasmussennek mégis mennie kell

2021-03-29 18:03:31

A Montenegrói Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelentette be: annak ellenére, hogy a női válogatott Kim Rasmussen szövetségi kapitány irányításával kiharcolta a tokiói olimpián való részvétel jogát, nem hosszabbítja meg a szerződését dán szakembernek, akinek a helyét a Buducsnoszt Podgorica edzője, Bojana Popovics veszi át.

olimpia női kézilabda montenegrói női kézilabda-válogatott Tokió 2020 Kim Rasmussen Bojana Popovics

Női kézi: Rasmussen üresnek érzi magát a nagy siker után

2021-03-22 13:38:31

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi, a montenegrói nemzeti csapat jelenlegi szövetségi kapitánya a dán Tv2-nek adott nyilatkozatában arról beszélt, a tokiói olimpiára való kvalifikáció ellenére „üresnek érzi magát”.

olimpia női kézilabda olimpiai selejtező női kézilabda montenegrói női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott Tokió 2020

Női kézi olimpiai sel.: Megmutattuk a világnak, hogy bármi lehetséges – Rasmussen

2021-03-20 11:53:15

Rögtön egy nagy meglepetéssel indult a női kézilabda olimpiai selejtező podgoricai csoportja, ugyanis a házigazda Montenegró péntek este öt góllal legyőzte az Európa-bajnok Norvégiát. A balkáni csapatot irányító Kim Rasmussen szerint megmutatták, hogy bármi lehetséges, ha a szívüket kiteszik a pályára. 

női kézilabda olimpiai selejtező női kézilabda montenegrói női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen Jovanka Radicsevics

Női kézi olimpiai sel.: váratlan támogatást kaptak Rasmussenék – videó

2021-03-19 16:27:29

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Kim Rasmussen irányította montenegrói női kézilabda-válogatott hazai környezetben vívhatja ki az olimpiai szereplést, amennyiben legalább a norvég vagy a román válogatottat maga mögé utasítja selejtezőcsoportjában. Ahogy minden rendezőnek, úgy a montenegróiaknak is nagy veszteség, hogy nem lehetnek szurkolók a meccseiken, a leghűségesebb drukkereik azonban meglátogatták a csapatot a pénteki nyitány előtti este, és görögtüzek keretében biztosították támogatásukról a játékosokat.

női kézilabda olimpiai selejtező női kézilabda Montenegró Kim Rasmussen

Női kézi: már nem Kim Rasmussen a Lublin vezetőedzője

2021-02-24 10:35:21

Miután az MKS Lublin női kézilabdacsapata nem jutott tovább az Európa-liga csoportköréből, a lengyel együttes a hivatalos honlapján adta hírül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Kim Rasmussen vezetőedzővel.

női kézilabda MKS Lublin Kim Rasmussen

Női kézi Eb: Montenegró egy góllal kikapott Rasmussen debütálásán

2020-12-04 19:23:56

A női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában a címvédő francia válogatott 24–23-ra legyőzte a korábbi magyar szövetségi kapitány, Kim Rasmussen által vezetett Montenegrót. Az A-csoport másik mérkőzésén a házigazda Dánia végül biztos sikert aratott Szlovénia ellen. 

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb Szlovénia Montenegró

Női kézi: Rasmussen veszi át a montenegrói válogatottat

2020-11-23 13:31:51

Kim Rasmussen lett a montenegrói női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül a szövetség a hivatalos honlapján.

női kézilabda montenegrói női kézilabda-válogatott Per Johansson Kim Rasmussen

Női kézi: Rasmussen és a volt Fradi-átlövő fegyvert ragadott – fotók

2020-07-25 19:44:24

A korábban a magyar női kézilabda-válogatottat irányító Kim Rasmussen munkába állt új állomáshelyén, a lengyel MKS Lublinnál. Csapatépítő programként lövészeten vett részt az együttes, a fotók alapján a dán szakember és a játékosok is élvezték a felkészülést megszakító eseményt.

női kézilabda MKS Lublin Kim Rasmussen

Női kézi: Rasmussennél folytatja a Fradi korábbi átlövője

2020-05-12 15:17:43

A lengyel élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban folytatja pályafutását a montenegrói válogatott átlövő, Djurdjina Malovics.

női kézilabda NB I MTK kézilabda MKS Lublin Kim Rasmussen FTC kézilabda Djurdjina Malovics

Kézilabda: bajnokcsapathoz írt alá Rasmussen – hivatalos

2020-04-24 19:19:25

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya visszatér Lengyelországba, ahol az MKS Lublin vezetőedzője lesz – jelentette be hivatalos csatornáin a klub.

női kézilabda Lublin Lengyelország Kim Rasmussen

Kézilabda: Kim Rasmussen beperli a magyar szövetséget

2020-04-14 14:36:55

Kim Rasmussen, a magyar női válogatott korábbi szövetségi kapitánya beperli a Magyar Kézilabda-szövetséget (MKSZ). A dán szakember az M4 Sport érdeklődésére azt mondta, az MKSZ megpróbál kibúvót keresni szerződése felmondása kapcsán, ezért viszi bíróságra az ügyet. A szövetség részéről Pálinger Katalin alelnök elmondta: kompromisszumra törekedtek, de Kim Rasmussen egyből ügyvédekkel akart beszélni.

magyar női kézilabda-válogatott Pálinger Katalin MKSZ Kim Rasmussen

Kézilabda: újra vezetőedző lett Dániában a magyar válogatott korábbi stábtagja

2020-03-01 13:43:57

A korábban a magyar női kézilabda-válogatottnál Kim Rasmussen munkáját segítő Kristian Kristensen lett a dán férfibajnokságban szereplő Ribe-Esbjerg vezetőedzője.

magyar női kézilabda-válogatott férfi kézilabda Kristian Kristensen Kim Rasmussen

Kézilabda: eltiltás és pénzbírság – döntöttek Rasmussen büntetéséről

2020-02-10 20:12:38

Kim Rasmussen átszámítva másfél millió forintnyi összeget köteles fizetni a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnek (IHF), miután a decemberi női világbajnokságon élesen kritizálta a zsűrit és a játékvezetőket a magyar válogatott Románia elleni mérkőzése után. Ezen felül visszamenőleges hatállyal két hónapra tiltották el, amit már le is töltött.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott MKSZ Kim Rasmussen IHF

Női kézi: a Danyi, Elek páros veszi át a válogatottat

2020-01-16 11:29:22

A Magyar Kézilabda-szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a Danyi Gábor, Elek Gábor kettős veszi át a női válogatott irányítását 2020. március 31-ig. A Bajnokok Ligája-címvédő Győr, valamint a Ferencváros vezetőedzője együtt látja el a szövetségi kapitányi feladatokat a március 20–22-én sorra kerülő győri olimpiai selejtezőtornán, valamint azt követően a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőkön.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Kim Rasmussen Elek Gábor Danyi Gábor

Női kézi: Pálinger szerint a sértettség beszél Rasmussenből

2020-01-14 13:01:38

A Magyar Kézilabda-szövetség női szakágért felelős alelnöke, Pálinger Katalin szerint az elnökségnek nem volt más választása, mint meneszteni Kim Rasmussent a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, a dán edzőből pedig csak a sértettség beszél.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Pálinger Katalin Kim Rasmussen

Női kézi: Nem fejezhetem be a munkát, amit elkezdtem – Rasmussen

2020-01-12 16:13:34

Először adott hosszabb interjút Kim Rasmussen azóta, hogy felmentették a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A dán tréner sajnálja, hogy nem fejezheti be a megkezdett munkát, és nem vezetheti a csapatot az olimpiai selejtezőn, azt pedig cáfolta, hogy elvesztette volna a játékosok bizalmát.

női kézilabda női kézi-vb magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen

Női kézi: a dánok is elköszöntek szövetségi kapitányuktól

2020-01-09 10:14:36

A Dán Kézilabda-szövetség szerdán szerződést bontott a női válogatott szövetségi kapitányával, Klavs Bruun Jörgensennel – derült ki a szervezet hivatalos honlapjáról.

Klavs Brunn Jörgensen Kim Rasmussen Dánia kézilabda

Női kézi: Csalódott vagyok, de az élet megy tovább – Rasmussen

2020-01-08 17:22:21

Közösségi oldalán írt búcsúüzenetet Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott távozó szövetségi kapitánya. A kedden menesztett dán tréner úgy fogalmazott: csalódott, mert nem fejezhette be, amit elkezdett, de az élet megy tovább.

női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Kim Rasmussen