Találatok a karácsony címkére

Találatok száma: 192

Videó: a világraszóló produkciót nyújtó Valter Attila és édesapja a 2021-es évről

2021-12-26 13:42:30

Az 2021-es esztendő egyik, ha nem a legnagyobb hazai sportmeglepetését országúti kerékpárosunk, Valter Attila szolgáltatta, aki a Giro d'Italián a rózsaszín trikót is viselte. A világraszóló teljesítményt nyújtó fiatal sportoló és édesapja, Valter Tibor voltak Csisztu Zsuzsa műsorvezető vendégei a Csisztu Sport Cast legújabb, karácsonyi adásában.

karácsony Valter Attila Giro d’Italia Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Hajó, vonat, disznótoros, csirkepörkölt – régi idők karácsonyi futballtúrái

2021-12-26 09:09:47

Futball karácsonykor? Nem ördögtől való gondolat, legfeljebb szokatlan, s manapság már nem divat. Szóba sem jöhet. Lenne is nagy felzúdulás játékoskörökben, ha a fenyő és a nagy eszem-iszom napjaiban is labdába kéne rúgniuk kötelességből. Miközben a (rég)múltban természetes volt, hogy a magyar csapatok, mit sem törődve az ünneppel, útra keltek, hogy szert tegyenek némi pluszjövedelemre – és a klubjuk se járjon rosszul.

Újpest túra labdarúgás karácsony MTK Képes Sport

Szaloncukortól az interaktív játékig – Lőrincz Viktor karácsonyi emlékei

2021-12-23 13:00:12

A tokiói olimpián sporttörténeti tettként egyaránt érmet nyerő birkózó testvérpár fiatalabb tagja, Lőrincz Viktor felidézi a korábbi karácsonyok legszebb emlékeit a fa feldíszítésétől az ünnepi ebéd húslevesének ízéig. És elárulja, milyen ajándékot készít kislányának, Annának, aki örökre megváltoztatta a szenteste programját is.

olimpia 2020 karácsony Lőrincz Viktor Lőrincz Tamás Képes Sport

Karácsony: a Dárdai família összegyűlik; Szász-Kovács Emese kacsát süt

2021-12-21 14:04:34

A karácsony mindenki számára az év egyik, ha nem a legfontosabb időszaka. De hogyan töltik el ezt a pár napot sportolóink? Mikler Roland, Szász-Kovács Emese, Papp Kristóf, Major Sámuel, Szabó Alpár és ifj. Dárdai Pál mesélt erről az NSO Tv-nek.

videó karácsony ifj. Dárdai Pál Szász-Kovács Emese Szabó Alpár Papp Kristóf

Schäfer András: Ez lesz az az év, amelyre mindig szívesen gondolok majd vissza!

2021-12-24 07:43:58

Hogy 22 évesen lehet-e valaki példakép? Semmi kétség, az idehaza az év labdarúgójának megválasztott Schäfer András pályán és pályán kívül is kivívta sokak elismerését. A Szombathelyről induló, nagy utat bejáró, jelenleg a DAC-ot erősítő 15-szörös válogatott középpályás a rá jellemző lelkesedéssel beszélt a családi körben töltendő ünnepről, karrierje legszebb évéről és az árvaházi látogatásokról is.

magyar labdarúgó-válogatott karácsony interjú Schäfer András Képes Sport DAC

PL: a Pool 16., az Arsenal a 3. – így állnak karácsony óta

2021-03-01 17:52:42

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) kiemelt figyelmet fordítanak a karácsonykor elfoglalt helyeknek a tabellán. Most azt mutatjuk meg, hogy az azóta eltelt 12 forduló óta hol állnának a csapatok, hogy ha az ünnepi időszakban rajtolt volna el az idény.

labdarúgás karácsony angol labdarúgás angol foci Premier League

Gombfoci: ez bizony már régen hungarikum

2020-12-24 16:13:54

A magyar futballtól elválaszthatatlan a fröccs öntése (talán ott kezdődött a baj, amikor ezt felváltották egyéb szeszek, szerek) és fröccsöntés is, utóbbinak ékköve a gombfocigyártás. A magyar futball éppen mostanában lép a régen járt útra, és a képes (azaz nem versenyszerű) gombfoci is reneszánszát éli, olyannyira, hogy egyes csapatok értéke a milliós értéket súrolja, illetve súrolná, ha kerülnének még ilyenek nyilvánosan eladósorba. De nemcsak retróőrület, ugyanis a karanténkorszakban keresve sem lehetne jobb focis játékot találni ennél a négy fal közé szorult családoknak.

karácsony 2020 karácsony gombfoci

Karácsony: mutatjuk a sztárok jókívánságait – képek

2020-12-25 15:47:17

Cristiano Ronaldo fenyőfás fejpánttal, Thomas Müller trombitával, Neymar az „űrből", míg Zlatan Ibrahimovic sajátos módon kívánt áldott, békés karácsonyt a követőinek. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány fotót a külföldi sztárok karácsonyi pillanatairól.

karácsony Zlatan Ibrahimovic Wayne Rooney Thomas Müller Sergio Ramos Robert Lewandowski

Karácsony: ...és akkor megszólalt a karácsonyfán az Alcatel mobil

2020-12-24 12:30:48

Nyilván gyerekként mindenki írt levelet a Jézuskának, hogy a hőn áhított ajándékot tegye karácsonykor a fa alá. Nem voltak ezzel másképp válogatott jégkorongozóink sem. A férfiválogatottból Nagy Gergő, Szabad Kevin és Vokla Roland, míg a női válogatottból Dabasi Réka, Huszák Alexandra és Odnoga Lotti osztotta meg az NSO Tv-vel, mely kívánság teljesítése okozott nekik a legnagyobb örömöt a szeretet ünnepén.

karácsony jégkorong Vokla Roland Szabad Kevin Odnoga Lotti Nagy Gergő

Gulácsi, Bánhidi, Kapás: így töltik a karácsonyt sportolóink – képek

2020-12-25 10:32:44

Itt a karácsony, ebben az időszakban még a szinte egész évben hajtó sportolóink is megpihennek legalább egy szusszanásnyira. A legtöbben természetesen a családjuk körében ünnepelnek – szétnéztünk a közösségi médiában, és a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány fotót a hazai sportélet alakjainak meghitt pillanatairól.

karácsony Telegdy Ádám Nikolics Nemanja Marco Rossi Lukács Viktória Kapás Boglárka

Karácsony: az ajándék az idén is eljut a magyar futball-legendákhoz

2020-12-11 00:03:12

Tizenkettedik alkalommal rendezték volna meg a Futball-legendák karácsonyát, ám a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esemény. Ha az idős labdarúgók nem is ülhették körbe az asztalokat a Puskás Arénában, s elmaradt a régi meccsek hangulatának felidézése, nem maradhatott el az ajándékozás.

Újpest karácsony Tóth András Rákosi Gyula Jakab János FTC

Videó: Ronaldónál karácsonykor sem maradt ki az edzés

2019-12-27 08:57:12

Cristiano Ronaldo munkamoráljáról alighanem mindenki hallott már – a Juventus sztárja gyakorlatilag bármennyit képes edzeni azért, hogy elérje a céljait. Ez alól a karácsony sem kivétel: a portugál támadó az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy még ekkor is tréningezett a medencében.

videó olasz labdarúgás karácsony Serie A Juventus Cristiano Ronaldo

A változás szele – Talmácsi Gábor először karácsonyozik apaként

2019-12-23 13:21:56

Az első karácsony apaként. Hosszú idő óta az első, amikor játékboltból is kerül ajándék a fa alá, az első, amelyen a vacsoraasztalnál újra felvetődik a kérdés: vajon ha eljön az ideje, engedjék motorra ülni a gyereket? A válaszra van még minimum négy év, de Talmácsiéknál nem is lehet más, mint igen.

motorsport karácsony Talmácsi Gábor NS-karácsony

Kosárlabda: A karácsony olyan, mint egy Black Friday – Rátgéber

2019-12-26 11:36:54

Rátgéber László a borból és a sörből sem tudja meginni a rosszat, és ugyanígy van a teákkal is. Az ikonikus kosárlabdaedző meg is mutatta a Sportkrém stábjának, hogy milyen teakülönlegességeket rejt a szekrénye, az óriási lemez- és CD-gyűjteményét pedig nemcsak megnézhettük, de bele is hallgathattunk a kedvenceibe. 

szilveszter lemezek kínai teák kosárlabda karácsony Sportkrém

Karácsony: Hosszú, Michelisz, Gulácsi – így üzentek legjobbjaink

2019-12-25 19:40:07

Magyarország legjobb sportolói is a karácsonyt ünneplik, s többségük a közösségi oldalra is posztolt fotót a karácsonyfájáról vagy önmagáról. Összeállításunkban ezekből az üzenetekből válogattunk.

karácsony Nikolics Nemanja Michelisz Norbert Marco Rossi Kapás Boglárka Hosszú Katinka