Találatok a Jasper Philipsen címkére

Találatok száma: 4

Vuelta: csúnya tömegbukás történt az 5. szakaszon – videó

2021-08-18 19:00:57

Ahogyan azt megírtuk, az észt Rein Taaramäe elveszítette az összetettben élen állónak járó piros trikót, ugyanis 12 kilométerre a céltól belekeveredett egy tömegbukásba, amely miatt 2:20 perces hátránnyal ért célba a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán.

rein Vuelta a Espana Vuelta Rein Taaramäe Kenny Elissonde Jasper Philipsen

Vuelta: Philipsen megint győzött, Elissonde az új éllovas

2021-08-18 18:34:06

Jasper Philipsen második részsikerét aratta a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszán, míg összetettben Kenny Elissonde állt az élre – írja a Magyar Távirati Iroda.

Kenny Elissonde Jasper Philipsen

Vuelta: Philipsené az első mezőnyhajrá, Roglic maradt első

2021-08-15 18:37:32

Az országúti kerékpárosok spanyolországi körversenyének második szakaszán a belga Jasper Philipsen nyerte meg a sprintbefutót a holland Fabio Jakobsen és az ausztrál Michael Matthews előtt. Összetettben Primoz Roglic maradt az élen, megőrizte a piros trikót, de a második helyen álló Alex Aranburu egy részhajnál két másodperc jóváírást szerezve faragott a hátrányából.

kerékpár Vuelta Primoz Roglic Jasper Philipsen

Vuelta: Philipsen sprintsikere, nem változott az összetett élcsoportja

2020-11-05 17:41:51

A belga Jasper Philipsen nyerte sprintbefutóban a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 15. szakaszát, amelyen a címvédő szlovén Primoz Roglic megőrizte első helyét összetettben – írja az MTI.

kerékpár Vuelta a Espana Vuelta Primoz Roglic Jasper Philipsen