Találatok a Gilbert Arenas címkére

Találatok száma: 9

Az expornós rámozdult a kosarasra – nem erre számított!

2017-10-11 10:30:20

Mia Khalifa egykori felnőttfilmes egyik hobbija, hogy (sok párkapcsolatban élő) amerikai sportolók csajozó szándékú üzeneteit osztja meg Twitter-oldalán. A szexipartól már visszavonult Khalifa többek között a Chicago Cubs baseballjátékosát, Wilson Countrerast, a Denver Broncos NFL-újoncát, Chad Kellyt is megalázta már a világhálón, ám ezúttal fordult a kocka...

Mia Khalifa Gilbert Arenas

NBA: nem kap több fizetést a korábbi sztár, a gyerekei bánják

2016-10-25 19:19:02

A 2001-től 2012-ig az NBA-ben játszó Gilbert Arenas 160 millió dollárt keresett karrierje során, plusz több tízmilliót tett zsebre szponzori szerződéseinek köszönhetően. Most mégis azt tervezi, hogy jólétét a későbbiekre biztosítandó néhány költséget megtakarít. A gyerekei fogják bánni.

fizetés Washington Wizards NBA Gilbert Arenas

Kép: ilyen, ha egy profi betéved a vidámparkba dobálni…

2015-07-28 09:22:39

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) kedvelői biztosan emlékeznek még Gilbert Arenas nevére. A pályafutása alatt többek közt a Washington Wizardsnál és az Orlando Magicnél is megforduló irányító 2012-ben fordított hátat – sokadik balhéja utána – az NBA-nek, de ez még nem jelenti azt, hogy elfelejtett kosarazni…

kép kosárlabda fotó NBA Gilbert Arenas

Bő félmilliárdos luxus kecót újított a sztárkosaras - képgaléria

2013-07-24 15:33:33

A korábbi NBA-sztár, háromszoros All Star-játékos Gilbert Arenas súlyos milliókért vásárolt mesés kilátást biztosító luxus kecót a kaliforniai Encinóban.

luxus ház Gilbert Arenas

Az NBA-t is elérte az új ausztrál őrület - fotók!

2011-07-01 17:27:21

Immáron az észak-amerikai profi kosárlabdaligába is betört a planking, azaz extrém helyeken történő mozdulatlan hason fekvés. A magyarra talán deszkázásnak (az „elkövetők" egy deszka mozdulatlanságával hevernek) nevezhető rekreációs tevékenységet néhány, nyilván nem józan" ausztrál fiatal találta ki, és a megosztókra feltöltött videóknak köszönhetően ma már világszerte százezrek művelik. A cél: minél extrémebb, minél látványosabb, minél veszélyesebb (mondjuk, belehalni nem kell, mint az a fiú, aki leesett egy szálloda erkélyrácsáról) helyen deszkázzon az ember. Az Orlando Magic két játékosa, Dwight Howard és Gilbert Arenas egymást próbálja felülmúlni.

planking kosárlabda hülye sportok NBA Gilbert Arenas Dwight Howard

Börtöntöltelékből közönségkedvenc - akik megkapták a második esélyt

2010-12-21 18:45:10

Karácsony a szeretet, az összetartozás és a megbocsátás ünnepe. Ebből az alkalomból a Sportlegek sorozatunk legújabb részét olyan személyhez kötjük, akiről három évvel ezelőtt egyáltalán nem gondoltuk volna, hogy megbocsát neki az emberiség, de mára az egyik legnagyobbja lett sportágának. Michael Vicket három éve mindenki elítélte állatokkal szemben elkövetett kegyetlenségei miatt, tavaly nyáron megosztotta a közvéleményt, érdemel-e még egy esélyt az NFL-ben, ma pedig már egyre szűkül azok tábora, akik nem tudnak megbocsátani a Philadelphia Eagles irányítójának. Letöltötte büntetését, kapott még egy esélyt az élettől, és most hétről hétre a szemünk láttára bizonyítja, hogy képes élni vele. Az idén Vick mellett több sportoló kapott második esélyt, összeállításunk róluk is szól.

Niki Lauda Mike Tyson Michael Vick Michael Schumacher Marion Jones Lance Armstrong

NBA: a kamu után valódi sérülést szenvedett Gilbert Arenas

2010-10-16 10:06:11

Két nappal azt követően, hogy csapattársa érdekében azt hazudta, fáj a térde, valójában is megsérült Gilbert Arenas, a Washington Wizards profi kosarasa.

NBA Gilbert Arenas

NBA: Gilbert Arenas beismerte vétkességét, öt év börtönt kaphat

2010-01-16 08:21:51

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards játékosa, Gilbert Arenas elismerte vétkességét engedély nélküli fegyvertartásban. A háromszoros All Star-kosarast akár ötéves börtönbüntetésre is ítélhetik.

NBA Gilbert Arenas kosárlabda

NBA: vádat emeltek Arenas ellen, akár ötévnyi börtönt is kaphat

2010-01-15 07:03:21

Engedély nélküli fegyverbirtoklás miatt vádat emeltek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards klasszisa, Gilbert Arenas ellen. A háromszoros All Star-kosarast akár ötéves börtönbüntetésre is ítélhetik.

NBA Gilbert Arenas