Találatok a Alfredo di Stefano címkére

Találatok száma: 7

Emlékek egy legendás támadósorról Gentóval és Puskással

2022-01-18 16:49:21

Kopa, Rial, Di Stéfáno, Puskás, Gento – ez lehet a világ valaha volt legjobb támadósora, írja a Marca a Real Madrid hatszoros BEK-győztes támadójának, Francisco Gento halálának apropóján. A lap felidézte az 1958–1959-es idényt, amikor az említett ötös tíz tétmeccsen futballozott egymás oldalán a madridi támadósorban.

spanyol labdarúgás Real Madrid Puskás Ferenc Francisco Gento Alfredo Di Stefano

Real Madrid: C. Ronaldo és Higuaín megelőzte Puskást és Di Stéfanót

2010-05-07 11:51:34

A spanyol futballbajnokság legeredményesebb, együttesen 51 gólnál járó kettősévé lépett elő a Real Madrid támadóduója, Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín azáltal, hogy a legutóbbi, hétközi fordulóban előbbi mesterhármast ért el, utóbbi pedig egyszer talált be a kapuba.

Real Madrid Puskás Ferenc Gonzalo Higuaín Cristiano Ronaldo Alfredo di Stefano

Alfredo Di Stéfano szeretné, ha Messi egyszer a Realhoz szerződne

2008-12-17 04:00:33

Az argentin származású Alfredo Di Stéfano a mai napig a Real Madrid emblematikus alakja, az ő szavára mindenki odafigyel, pláne egy el clásico előtt. A korábbi kétszeres aranylabdás a Barcelona és a Real Madrid 157. bajnoki összecsapása, amely előtt a katalánokról áradozott a Radio Nacional Espanolnak adott interjújában, ugyanakkor elmondta: a két csapat szombati meccsén a Barcelonán lesz nagyobb teher.

Real_Madrid Lionel Messi Alfredo di Stefano

Játékosként legendává váltak. És edzőként? – Di Stéfanótól Puskásig

2009-01-09 10:47:20

Egy vicc az antivilágból: két dzsentri vitatkozik az étteremben, hogy a cigányprímás-e a jobb hegedűs vagy Paganini? Végül abban maradnak, hogy mindkettő remekül hegedül, de a prímás azért jobb, mert Paganini „az asztalnál” meghalna… Maradona a kispadon. A képlet egyszerű: vagy a mennybe megy, vagy megbukik. A pályán ő volt az „isteni Diego”; a kispadon meghal? Na nem szó szerint persze. Szakmailag. Noha Carlos Bilardo nem engedi el a kezét, az öntörvényű zsenivel kapcsolatban is felvetődik a kérdés: vajon sikeres edző lesz-e a korábbi remek játékosból?

Puskás Ferenc Diego_Maradona Michel_Platini Albert Flórián Franz Beckenbauer Alfredo di Stefano

Az UEFA, a Real Madrid és kortársai köszöntötték Di Stefanót

2008-02-21 00:00:30

Nyolcvanegy éves korában az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöki különdíjat adományozott Alfredo di Stefanónak, a Real Madrid egykori legendás csatárának. A spanyol fővárosban rendezett megható ünnepségen köszöntötte az argentin születésű legendát a Real Madrid, valamint korábbi játékostársai is. Di Stefano a 2006. november 17-én elhunyt Puskás Ferenccel szerepelt egy időben a királyi gárdában.

Real_Madrid

Real Madrid: szobrot kap a legendás Alfredo di Stefano

2008-02-19 00:00:29

A Real Madrid szobrot emeltet egykori kiválósága, Alfredo di Stefano tiszteletére, a műalkotás a fővárosi klub edzőközpontjának bejárata előtt áll majd.

Real_Madrid