Találatok a Abu-Dzabi Nagydíj címkére

Találatok száma: 277

F1: a Red Bull utasítására indították újra a versenyt? – kínos helyzetben az FIA

2022-02-10 11:41:33

A Formula–1-es Red Bull sportigazgatója, Jonathan Wheatley és a versenyigazgató, Michael Masi között az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj végén lezajlott rádióbeszélgetés „sokkoló, új bizonyítékként" kezdett el terjedni a világhálón, ami a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) figyelmét is felkeltette, és reagált az új videofelvétel kapcsán.

Red Bull Michael Masi Formula–1 FIA F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: először szólalt meg nyilvánosan Hamilton a botrányos idényzáró óta

2022-02-01 13:48:56

Mint ismert, Lewis Hamilton a botrányos véget ért 2021-es idényzáró Abu-dzabi Nagydíj óta némaságba borult a közösségi oldalain, miközben folyamatosak a találgatások az esetleges visszavonulásával kapcsolatban. Ugyan a karrierjéről nem esett szó, a hétszeres világbajnok pilóta hétfőn megtörte a csendet.

Valtteri Bottas Mercedes Lewis Hamilton George Russell Formula–1 F1

F1: a Mercedes döntött a fellebbezés ügyében – hivatalos

2021-12-16 11:22:01

A Formula–1-es Mercedes megtörte a csendet, és közleményben tudatta, eláll fellebbezési jogától, aminek értelmében Max Verstappen hivatalosan is a 2021-es idény egyéni bajnoka.

Mercedes Lewis Hamilton Formula–1 FIA F1 Abu-Dzabi Nagydíj

F1: közleményt adott ki az FIA a szezonzáróval kapcsolatban

2021-12-15 21:23:00

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) szerda este hivatalos honlapján megjelentetett közleményben jelentette be: részletes elemzés tárgyává teszi a vasárnapi idényzáró Abu-dzabi Nagydíjon történteket.

FIA F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: Olyan, mintha én vesztettem volna el a bajnokságot – Bottas

2021-12-14 14:16:43

A Formula–1-es Mercedes finn versenyzője, Valtteri Bottas noha hozzájárult ahhoz, hogy csapata, a Mercedes újabb konstruktőri címet szerzett, nagyon csalódott amiatt, hogy csapattársa, Lewis Hamilton alulmaradt a bajnokságban, és úgy érzi, olyan, mintha ő is vesztett volna.

Valtteri Bottas Mercedes Formula–1 F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: visszatér egy rég látott rajtszám a mezőnybe

2021-12-14 12:39:22

Legutóbb a saját, állandó rajtszámok 2014-es bevezetésekor járt a mezőnyben, s 2022-ben ismét ott lesz a rajtrácson, mégpedig az egyes rajtszám: a vasárnap este az Abu-dzabi Nagydíjon pályafutása első világbajnoki címét begyűjtő holland, Max Verstappen elárulta, lecseréli eddigi 33-as számát és jövőre pályára viszi a bajnoknak járó számot.

Max Verstappen F1 Abu-dzabi Nagydíj

Videó: némi alkohol után a Queen slágere is felcsendült Verstappenéknél

2021-12-13 19:26:37

Természetesen nem maradhatott el az ünneplés a Red Bullnál, miután Max Verstappen világbajnokká vált a múlt vasárnapi Abu-dzabi Nagydíj végén. Az ünneplésről és arról, hogyan énekelt némi alkohol elfogyasztása után a holland versenyző, a barátnője, Kelly Piquet posztolt az Instagramon.

videó Red Bull Max Verstappen F1 Abu-dzabi Nagydíj

Korhatárt vezettek be miatta, az F1 legjobbja lett – Max Verstappen-portré

2021-12-13 17:05:58

Sokan kétkedve fogadták a paddockban, amikor 17 évesen Formula–1-es versenyző lett, Max Verstappen azonban hamar bizonyította kivételes tehetségét. 2021-re nemcsak kellő rutint szerzett, hanem végre képességeihez méltó autót is kapott, amellyel világbajnok lett.

Red Bull Max Verstappen F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: Latifi az új Glock; Wolff olyan tett, amit nem vártunk tőle

2021-12-13 14:17:43

Szenzációs hajrát hozott a Formula–1 2021-es idényének záró futama Abu-Dzabiban. Lewis Hamilton már szinte nyolcszoros világbajnoknak hihette magát, amikor Nicholas Latifi miatt jött a biztonsági autó, az újraindítás után pedig Max Verstappen ünnepelhette az első vb-diadalát. A Red Bullnál természetesen nem bánták, hogy Latifi kissé összetörte a Williamset, sőt, azt sem, ahogyan döntött Michael Masi versenyigazgató az újraindításról. Bár az egyéni vb-címet elveszítették, a Mercedesnél sem maradt el a szezonzáró utáni ünneplés, amelyen Toto Wolff alaposan kitombolta magát. Íme, az F1-legek 2021-ben utoljára!

Toto Wolff Red Bull Nicholas Latifi Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton

F1: Jár az ingyen Red Bull Latifinek élete végéig – Horner

2021-12-13 12:30:55

Mint beszámoltunk róla, vasárnap este Max Verstappen nyerte meg a Formula–1 idei idényét lezáró Abu-dzabi Nagydíjat, amelyben nagy szerepet játszott, hogy a leintés előtt öt körrel Nicholas Latifi (Williams) kiesése miatt be kellett küldeni a biztonsági autót. A kanadai versenyző állítja, hogy ő bizony nem akarta így eldönteni a vb-címért folyó harcot, miközben a Red Bull csapatvezetője, Christian Horner gáláns és vicces felajánlást tett.

Nicholas Latifi Max Verstappen F1 Christian Horner Abu-dzabi Nagydíj

F1: Ez csakis a szerencsén múlt, de igazságszolgáltatás történt – Alonso

2021-12-13 12:22:55

A Formula–1-es Alpine spanyol versenyzője, Fernando Alonso zavarba ejtőnek találta az Abu-dzabi Nagydíj végén történteket, s noha elmondása szerint vasárnap csakis a szerencse döntött Max Verstappen sikere mellett, az egész évet tekintve úgy érzi, igazságszolgáltatás történt.

Formula–1 Fernando Alonso F1 Alpine Abu-dzabi Nagydíj

F1: Ott ültem Lewis és Max mögött, és nem értettem, mit keresek ott – Ricciardo

2021-12-13 11:56:21

A Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíj meglehetősen ellentmondásos véget ért, és maguk a versenyzők sem értették a versenyirányítás vitatható döntéseit. Daniel Ricciardo furcsának találta, hogy többekkel ellentétben ő nem vehette vissza a körét, de Lance Strollt és Carlos Sainz Jr.-t is frusztrálták a történek, hiszen előbbitől elvették a lehetőséget, hogy pontokért harcoljon, míg utóbbi majdnem elvesztette a dobogós helyezését.

McLaren Lance Stroll Formula–1 Fernando Alonso F1 Daniel Ricciardo

F1: Csakis a show miatt engedtek el minket – Norris

2021-12-13 10:40:21

A Formula–1-es McLaren brit versenyzője, Lando Norris megrökönyödött az idényzáró Abu-dzabi Nagydíj utolsó köreiben hozott versenyigazgatói döntésektől, és megítélése szerint csakis a show miatt engedték el a mezőnyt a végén.

McLaren Lando Norris Formula–1 F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: Olykor történnek csodák – Max Verstappen

2021-12-13 10:00:58

Az utolsó körben végig görcsölt a lába, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy megragadja a szerencséjét. Max Verstappen élete nem változik meg ettől a versenytől, még akkor sem, ha a világbajnoki cím volt a legfőbb célja az F1-ben, és minden, ami ezután következik, csak bónusz.

Max Verstappen Lewis Hamilton Formula–1 F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: óvás elutasítva, Verstappen a világbajnok, de a Mercedes még nem adta fel

2021-12-12 19:37:07

Amint arról beszámoltunk, a pályán Max Verstappen nyerte meg a legalábbis ellentmondásos véget érő idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat, így a világbajnoki címet is, ám a Mercedes két eset miatt is óvást nyújtott be az utolsó körökben történtek miatt. A versenyfelügyelők mindkét esetben elutasították az óvást – igaz, a Mercedes erősen fontolgatja a fellebbezés benyújtását.

Max Verstappen Lewis Hamilton Formula–1 F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: ezért nyújtotta be az egyik óvást a Mercedes Verstappen ellen – videó

2021-12-12 18:44:30

Amint arról beszámoltunk, a pályán Max Verstappen nyerte meg a legalábbis ellentmondásos véget érő idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat, így a világbajnoki címet is, ám a Mercedes két eset miatt is óvást nyújtott be az utolsó körökben történtek miatt.

óvás Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: nézze meg újra a vb-címről – egyelőre – döntő utolsó kört!

2021-12-12 18:27:47

Amint arról beszámoltunk, meglehetősen ellentmondásos körülmények között ért véget az idei Formula–1-es világbajnoki idény, amelyet a pályán Max Verstappen nyert meg, ám a történtek miatt a Mercedes két óvást is benyújtott, így a holland sikere egyelőre nem hivatalos. Mindenesetre az utolsó körben Verstappen a biztonsági autó távozása után megelőzte Hamiltont, amit most újra megnézhetnek.

Max Verstappen Lewis Hamilton F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: Remélem, még vagy 10-15 évig csinálhatjuk ezt együtt – Verstappen

2021-12-12 17:19:59

Bár az egyéni világbajnoki cím sorsa egyelőre nem biztos a Mercedes által benyújtott óvások miatt, jelen állás szerint Max Verstappen hódította el a trófeát az őrült 2021-es idényben. A Red Bull versenyzője az Abu-dzabi Nagydíj utolsó körében előzte meg Lewis Hamiltont, amivel nemcsak a versenyt, a vb-címet is megnyerte. Verstappen az idényzáró után köszönetet mondott a csapatának, amiért bízott benne az elmúlt években, de Hamilton is ejtett néhány kedves szót a mercedeses kollégáiról. Christian Horner ezzel szemben kissé nehezményezi, hogy a riválisuk óvással próbálja elvenni Verstappentől az első bajnoki címét.

Red Bull Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton F1 Christian Horner

F1: óvást nyújtott be a Mercedes, még nem világbajnok Verstappen

2021-12-12 17:03:11

Amint arról beszámoltunk, Max Verstappen ellentmondásos körülmények között vb-riválisát, Lewis Hamiltont az utolsó körben megelőzve nyerte meg az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat, és lett pályafutása során első alkalommal világbajnok, ám a futamot követően a Mercedes két különböző óvást is benyújtott, így egyelőre nincs még vége az idei világbajnokságnak.

óvás Mercedes Max Verstappen Lewis Hamilton F1 Abu-dzabi Nagydíj

F1: George Russell kiakadt azon, ahogy Verstappen győzött

2021-12-12 16:20:08

Amint arról beszámoltunk, Max Verstappen ellentmondásos körülmények között vb-riválisát, Lewis Hamiltont az utolsó körben megelőzve nyerte meg az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat, és lett pályafutása során első alkalommal világbajnok. A verseny közepén műszaki probléma miatt kieső George Russell a leintés pillanatában közzétett Twitter-posztjában, elfogadhatatlannak tartja, ahogy a holland diadalmaskodott.

Max Verstappen F1 Abu-dzabi Nagydíj