NFL: hatalmas verekedést idézett elő Evans és Lattimore – videó

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.19. 19:34
A New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers csoportrangadón ismét verekedésbe torkollott az NFL egyik legjobb cornerback-je és elkapója, Marshon Lattimore és Mike Evans párharca. Mind a ketten a kiállítás sorsára jutottak.
A csoportrangadók mindig feszültek az NFL-ben, a New Orleans Saints–Tampa Bay Buccaneers párharc pedig évek óta az egyik legfeszültebb az egész ligában.

A negyedik negyedben 3–3-as állásnál robbant ki a rivalizálásra annyira jellemző verekedés.

Az esetet Scotty Miller és Marshon Lattimore párharca idézte elő, amely során a Saints négyszeres Pro Bowl résztvevője vélhetően szabálytalankodott a floridai játékossal szemben, de a játékvezetők nem így ítéltek meg.

Ahogy a videón látszik, Tom Brady nehezményezte ezt, aki felé legyintett egyet Lattimore. Brady erre megfordult, a csapattársai pedig a védelmére keltek. A második videón látszik, hogy Bruce Arians, a Buccaneers korábbi edzője, jelenlegi tanácsadója odaszól Evansnek, miután ő maga is szóváltásba keveredett Lattimore-ral, majd az elkapó nekiesett Lattimore-nak.

A tumultus eredménye egy páros kiállítás, a mérkőzésé pedig 20–10-es Tampa Bay győzelem lett. Evanst 2017 után ismét eltiltották egy meccsre egy Lattimore-ral szembeni összetűzése nyomán.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik