K. T. I. 2021.05.12 10:39 Frissítve: 2021.05.12 15:02

Bundesliga: a következő idénytől az Aréna4 és a TV4 közvetíti a meccseket

A következő idénytől a Network4 hálózat csatornái közvetítik a német Bundesliga mérkőzéseit – jelentette be a csatornahálózathoz tartozó Aréna4 hivatalos honlapja. A megállapodás a 2024–2025-ös idény végéig szól, és évadonként 300 meccset terveznek képernyőre tűzni.

Szoboszlai Dominik és az RB Leipzig bajnokijai nyártól új csatornán láthatóak Magyarországon (Fotó: RB Leipzig)

 

A megjelentek szerint a sportcsatorna weboldalán, az Aréna4+-on minden meccs élőben lesz látható, emellett az Aréna4 és a csoport általános szórakoztató csatornája, a TV4 is közvetít majd meccseket.

„Rudi Völler, Détári Lajos, Lothar Matthäus. Bremen, Bayern, Frankfurt. Bajszok, frizurák, ikonok. Harmincegyszeres bajnokcsapat (naná, hogy a Bayern München, 2013 óta már a kilencedik címet gyűjtötték be), százezres nézőszám még amikor volt olyan, hogy néző a stadionban, 602 alkalommal pályára lépő játékos (Charly Körbel, Eintracht Frankfurt). A válogatottnak pont annyi vb-címe van, mint az angoloknak, a spanyoloknak meg a franciáknak összesen. A világ egyik legértékesebb és legérdekesebb bajnoksága, a top 4 tagja a Premier League, a Serie A és a La Liga mellett. A neve Bundesliga, és augusztustól nálunk látható” – fogalmaz a hangzatos bejelentés.

A tervek szerint a legnagyobb, legszélesebb érdeklődést vonzó rangadók kerülnek majd a TV4-re, míg a mérkőzések többsége az Aréna4-en lesz látható. Azok az első és másodosztályú meccsek, amelyek programütközés, párhuzamos rendezés miatt nem férnek a TV-adásba a honlapról lesznek streamelhetőek.

A csatornavezetés ígérete szerint minden napra jut majd a német labdarúgással foglalkozó háttér-, dokumentumműsor. 

„Legyen az játékosprofil, stúdióbeszélgetés, elemzés, összefoglaló vagy nosztalgiázás a Bundesliga múltjából. Interjúk, exkluzív tartalmak mennek majd a netre és jönnek a tévébe is, és kiemelt figyelmet fordítunk majd a magyar játékosokra, már csak a múlt miatt is, hiszen Varga Zoltán óta elég sokan hagytak mély nyomot a Bundesliga évkönyveiben, Détáritól Királyon át Dárdaiig. Most a Leipzig a »magyar« csapat Gulácsi Péter, Willi Orban és Szoboszlai Dominik révén.” 

A felsoroltak mellett Sallai Roland és Szalai Ádám is a német élvonalban légióskodik, míg a jelenlegi idényben a kiesés ellen küzdő Hertha BSC kispadján Dárdai Pál ül, fia, a felnőttválogatottságáról még nem döntő, utánpótlás szinten a németeknél szereplő Dárdai Márton pedig egyre biztosabb pont a berlini alakulat védelmében.

 

 

 

2021.06.07 17:55:43

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

„A támadóharmadban bárhol bevethető, mindig meglepi a védőket váratlan megoldásaival.”

2021.05.27 23:34:16

Német labdarúgás BABJÁK BENCE

NS-VÉLEMÉNY. El is érkeztünk a Dárdai-jelenség kulcsához.

2021.05.25 23:33:11

Német labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nálunk nem a szakmai vonulat, hanem az eredmények döntöttek búcsúról, érkezésről.

2021.05.22 15:18:45

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A félidőben még a tartalékos berliniek vezettek, de végül vereséggel zárta az idényt Dárdai Pál csapata.

2021.05.22 15:03:31

Német labdarúgás K. T. I.

A Bayern Münchenhez távozó Julian Nagelsmann idegenbeli vereséggel búcsúzott el a lipcsei csapat kispadjától.