Víkend Romániában

B. A., D. T.B. A., D. T.
Vágólapra másolva!
2008.02.16. 23:31
Címkék

A KEK-ben szombaton a fér fiaknál Steaua Bucuresti (román)–MKB Veszprém (15.30 óra, Bukarest), a nőknél Rulmentul Brasov (román)– DVSC-Aquaticum (18 óra, Brassó) mérkőzést rendeznek, amelyre a veszprémiek megnyugtató előnnyel (31–23) utaztak el, míg a debrecenieknek a hazai 30–30 után óriási bravúr kellene a továbbjutáshoz.

„Nincs okunk az elbizakodottságra, hiszen pórul járhat az a csapat, amely lebecsüli ellenfelét – intett mindenkit Mocsai Lajos, a Veszprém edzője. – A nyolcgólos előny ellenére sem vagyok nyugodt, mert ismerem a románok fizikai felkészültségét, küzdőszellemét. A KEK mezőnye rendkívül erős, legalább öt gárda pályázik a végső sikerre.”

A több kulcsjátékosát nélkülöző DVSC a román bajnokságot veretlenül vezető Brasov ellen az első meccsen megmutatta, mennyire tud küzdeni. „Rendkívül kemény csatát vívtunk, s ha a két macedón játékvezető nem fúj hazai pályát a románoknak Debrecenben, akkor lenne előnyünk a visszavágóra – fogalmazott Szűcs Gabriella, a Loki válogatott átlövője. – De kár siránkozni, idegenben próbáljuk meg kivívni a továbbjutást!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik