Légiósok: fél évre kidőlt az Eb-felkészülésen részt vevő védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.10. 16:45
Térdszalagszakadás miatt hat hónapos kihagyás vár Kocsis Gergőre, a szlovákiai DAC 22 éves labdarúgójára.

Kocsis Gergő a szombati, Sopron elleni felkészülési mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett. A tehetséges hátvédre a napokban operáció vár, így ősszel még nem mutatkozhat be a dunaszerdahelyi közönségnek – számolt be róla sportolunk.sk.sportolunk.sk.

„A tegnapi meccsen a második félidő elején megindultam a szélsővel egy hosszú labdánál, és egy szerencsétlen mozdulatból lett a sérülés – mondta Kocsis Gergő. – Tegnap este még sajnos nem tudta megnézni az orvos, ma reggel jutottam el Székesfehérvárra egy specialistához. Mágneses rezonancia felvétel még nem készült róla, de az orvos szerint a keresztszalagom elszakadt, mert nem tartja a lábamat. Nagyjából hat hónap pihenő vár rám, szerdán vagy csütörtökön megoperálnak. Már nagyon vártam a szezon kezdetét, hogy tudjak bizonyítani és segíteni a csapatnak, de sajnos így alakult.”

Mint ismert, a jobb- és középhátvédként bevethető Kocsis Gergő csupán három NB I-es találkozón játszott a Puskás Akadémia színeiben az előző idényben, Bernd Storck szövetségi kapitány mégis meghívta az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő keretébe, de az utolsó keretszűkítésnél kimaradt a Franciaországba utazó 23 játékos közül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik