NB II: az ETO átigazolta a Fehérvár II csapatkapitányát

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 17:33
null
Papp Milán a Mol Fehérvár II után az ETO játékosa lett (Fotó: ETO FC Győr)
A másodosztályú ETO FC a sikeres próbajáték után szerződtette a Mol Fehérvár FC NB III-as csapatának kapitányát, a belső védőként bevethető, 20 esztendős Papp Milánt – adta hírül honlapján a győri klub.

 

A szegedi születésű jó felépítésű hátvéd a Puskás Akadémián nevelkedett, ahonnan előbb Csákvárra, majd Szegedre került. Legutóbb a Mol Fehérvár FC NB III-as csapatában szerepelt, ahol alapembernek számított, az előző szezonban 33 mérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett, és őt választották meg a gárda csapatkapitányának. Sőt, tavaly novemberben a Budafok elleni edzőmeccsen még a fehérváriak első csapatában is szerepet kapott. Az ETO azután kínált szerződést neki, hogy a múlt héten jó benyomást tett a szakmai stábra a szlovákiai Somorja elleni felkészülési találkozón.

„Eddigi pályafutásom legjobb évét töltöttem Fehérváron. Nagyon komoly, profi közegbe kerültem, ahol sokat tudtam az első csapattal is készülni. A második csapatnak viszonylag gyorsan a csapatkapitánya lettem, amire nagyon büszke vagyok. Úgy érzem, az elmúlt esztendőnek köszönhetően felkerültem a futball térképére. Most viszont már minden idegszálammal az ETO-ra koncentrálok, nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk és hogy Győrben folytathatom a pályafutásomat” mondta Papp Milán az ETO honlapjának, hozzátéve: Győrben minden feltétel adva van ahhoz, hogy nagyon jó csapat alakuljon ki, amelynek hasznos tagja szeretne lenni.

Tímár Krisztián, az ETO vezetőedzője szerint Papp Milán ígéretes fiatal játékos, akiben látnak fantáziát.

„Próbajátékon vett részt nálunk, jól teljesített, ugyanúgy, mint az előző szezonban az NB III-ban. Nagyon jó adottságai vannak, bízunk benne, hogy be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket. Remélem, minél előbb bizonyítja, hogy ezen a szinten is megállja a helyét” – fogalmazott a győriek nyáron kinevezett szakvezetője.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC-NÉL
Érkezők: Bencze Márk
(Szeged-Csanád GA), Csinger Márk (DAC – kölcsönbe),Deákovits Richárd, Huszár Marcell, Kiss Ákos, Kráz Tamás, Mitring Zsombor, Óvári Balázs, Tullner Péter, Vingler László (mindannyian Fehér Miklós Akadémia), Kanalos Tony-Markos (romániai, CSM Satu Mare/Szatmárnémeti VSK – kölcsönből vissza), Kiss Balázs (BFC Siófok), Szujó Attila (Debreceni VSC), Papp Milán (Mol Fehérvár II)
Távozók
: Bagi István
(?), Barna Szabolcs (?), Berki István (?), Csonka Bálint (?), Klausz Milán (ZTE), Lipták Zoltán (visszavonult), Múcska Viktor (Mosonmagyaróvár), Pálfi Donát (Haladás), Vernes Richárd (Vasas – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik