MTK: Baki visszatért – az NB III-as csapatban játszott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.02.21. 08:28
null
Baki Ákos (28) vasárnap az MTK NB III-as csapatában játszott, amely Sebartián Herrera (jobbra) két góljával győzött az ESMTK ellen (Fotó: mtkbudapest.hu)
Baki Ákos visszatért Mezőkövesdről az MTK labdarúgócsapatához, vasárnap pályára is lépett a kék-fehérek NB III-as csapatában, az ESMTK ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.

 

Bár az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC a téli átigazolási időszak alatt nem közölte, hogy Baki Ákos távozott a klubtól, a 27 éves védő vasárnap az MTK NB III-as csapatában tűnt fel, kezdőként végig is játszotta az ESMTK ellen 2–1-re megnyert mérkőzést.

Mint a Nemzeti Sport megtudta, Bakival nem számoltak Mezőkövesden, de mivel ebben az idényben, a Mezőkövesdre szerződése előtt, augusztusban játszott egy meccsen az MTK első csapatában is, így harmadik együttesben már nem léphet pályára ebben az évadban, ezért kérte a kövesdieket, hogy visszatérhessen korábbi klubjához. A védő az MTK-nál jelenleg a második keret tagja, így várhatóan az NB III-ban futballozhat a folytatásban is a tavaszi szezonban.

Baki ebben az idényben az MTK-ban és a Mezőkövesdben is egy-egy meccsen játszott az NB I-ben, összesen pedig 77 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt a pályafutása során (ebből 76-szor az MTK játékosaként), ezeken négy gólét szerzett.

Az MTK II egyébként 6. helyen áll az NB III Közép-csoportjában és az ESMTK elleni meccset az NB I-es kerethez tartozó Sebastián Herrera két góljával nyerte meg, a mérkőzést végigjátszotta a télen a City Group által szerződtetett, nyártól a belga Lommelben futballozó Vancsa Zalán is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik