NB I: külföldről csábítják a DVSC vezetőedzőjét – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 09:18
Szrdjan Blagojevics (Fotó: Czinege Melinda/Haon.hu)
Szerb sajtóértesülések szerint két komoly ajánlatot is kapott a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics. A szakembert ugyan 2025-ig érvényes szerződés köti a magyar együtteshez, ennek ellenére elképzelhető, hogy eligazol.

A szerb maxbetsport.rs oldal szerint Szrdjan Blagojevicset két nagyon komoly ajánlattal csábítják a labdarúgás pénzesebb részéből: az egyik ajánlat az orosz első osztályból, míg a másik az Egyesült Arab Emírségekből érkezett – szúrta ki a Haon.hu.

Az oldal úgy tudja, a tréner  mindkét ajánlatot meghallgatja, majd rövid időn belül eldönti, hogy Magyarország után hol szeretné folytatni pályafutását. Mint ismert, Blagojevics 2022 szeptemberében vette át a DVSC-t, amellyel első nekifutásra bajnoki bronzérmet, míg az elmúlt idényben ötödik helyet szerzett az NB I-ben. 

A Csakfoci.hu úgy tudja, a trénernek valóban van ajánlata máshonnan, ám mivel a harmadik hely kiharcolása után a Loki 2025-ig szerződést hosszabbított a szakemberrel, így az érdeklődő klubnak nemcsak az edzővel, hanem a debreceniekkel is meg kell állapodniuk az átigazolás részleteiről.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: Batik Bence (Puskás Akadémia FC), Pálfi Donát (Szombathelyi Haladás), Szenaga Naoaki (japán, FK Jezero – Montenegró, Szűcs Tamás (FC Köbenhavn))
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Alexandrosz Kiziridisz (görög, NS Mura – Szlovénia), Andrija Majdevac (szerb, FK Napredak Krusevac – Szerbia) 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Sztefan Drazsics (szerb, Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Baranyai Nimród (Újpest FC), Joao Oliveira (João Pedro Abreu de Oliveira, svájci-portugál, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Tuboly Máté (ETO FC Győr, onnan DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik