Veszprém: a PSG Európa-bajnok játékosa érkezik – hivatalos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.12.15. 10:54
null
Rodrigo Corrales a Veszprémnél folytatja a nyártól (Fotó: Penovác Károly)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy jövő nyártól a gárdánál folytatja pályafutását a PSG kapusa, Rodrigo Corrales. A klub három szerződéshosszabbításról is hírt adott.

Corrales érkezése nem új keletű – novemberben a spanyol és a francia sajtó is arról cikkezett, hogy a kapus a Veszprémnél köthet ki. A mostani bejelentéssel a magyar csapat megerősítette a korábbi pletykákat – a 202 centis játékos jövő nyáron ingyen érkezik a szintén spanyol David Davis csapatához, amelynél 2024 nyaráig írt alá szerződést.

A 28 éves Corrales a Barcelonában nevelkedett, majd 2016-ban igazolt az őt korábban kölcsönben már foglalkoztató Wisla Plockhoz, ahonnan 2017-ben a Paris Saint-Germainhez került. Eddig 53 válogatott meccsen lépett pályára (kapusként is van már egy gólja), és 2018-ban Európa-bajnok lett a spanyol nemzeti együttessel.

A Veszprém Corrales érkezése mellett bejelentette, hogy szerződést hosszabbított három játékosával, Petar Nenadiccsal, Dejan Manaszkovval és Gasper Marguccsal, ők 2022 nyaráig kötelezték el magukat a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik