nemzetisport.hu 2021.01.29 15:50 Frissítve: 2021.02.04 21:01

Szurkolj a helyszínen a vb-ötödik magyar válogatottnak a 2022-es budapesti Eb-n!

Már egy évet sem kell várni arra, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott megkezdje szereplését a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon. Nemzeti csapatunk, amely minden idők harmadik legjobb vb-szereplését mutatta be Egyiptomban, Budapesten játssza majd a csoportmérkőzéseit, és ha továbblép, az összes többi találkozóját is a magyar fővárosban nézhetjük meg. Az Európa-bajnokság minden budapesti mérkőzésére lehet már bérletet vásárolni. (x)

Fotó: MKSZ

Vajon ki lövi a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok első gólját?

Az egyiptomi vb-n klasszisát bizonyító, a világ egyik legjobb beállósának tartott, elnyűhetetlen Bánhidi Bence? A fontos pillanatokban fontos gólokat szerző, vagány és pimasz Máthé Dominik? Az édesapja nyomdokain haladó Rosta Miklós? A balszélen villogó Bóka Bendegúz? Vagy a válogatott egyik legrutinosabb tagja, Lékai Máté?

2022. január 13-án kiderül, és bármelyiket kitörő örömmel fogadjuk majd, hiszen Magyarország először rendezhet férfi kézilabda Európa-bajnokságot, és valljuk be, egyúttal ritka szerencsések vagyunk: szerethető, erős és sokra hivatott magyar válogatottal indulhatunk neki a tornának.

No és egy új, multifunkcionális, 20 ezer fő befogadására alkalmas kézilabdaarénával, amely a sportág méltó otthona és központja lesz.

„Megérdemelte ez a válogatott, hogy itt van, talán azt is megérdemeltük volna, hogy a négybe jussunk, de majd reméljük, jövőre az Európa-bajnokságon” – fogalmazott Bánhidi Bence a vb-negyeddöntő után.

A fiúk népszerűsége a sikeres vb során csak tovább emelkedett, így az Európa-bajnoksággal kapcsolatban is egyre nagyobb az érdeklődés. Érdemes tehát lecsapni már most a bérletekre.

A kiegészítő programokkal, show-elemekkel fűszerezett Eb-nyitómérkőzés napijegye mellett bérletet lehet vásárolni a budapesti csoportkör mérkőzéseire. Ezzel a magyar válogatott összes csoportmeccse megtekinthető, benne a nyitónapi találkozóval.

Lehet már bérletet venni az Európa-bajnokság záróhétvégéjére (Final Weekend), azaz az 5. helyért vívott meccsre, a két elődöntőre, valamint a bronzmérkőzésre és a döntőre, az igazi nagy kézilabdabarátok pedig az összes budapesti Eb-mérkőzésre is vehetnek bérletet. Ezzel a csoportkör, a középdöntő és a döntő hétvége összes találkozója megtekinthető.

A bérleteket és jegyeket a www.watchgamesseemore.hu oldalon lehet megvásárolni.

Fotó: IHF
2021.04.18 11:05:47

Kézilabda H. Á.

Az első meccs 27 gólos magyar győzelme után a visszavágón 29-cel nyertek Szucsánszkiék.

2021.04.16 15:55:35

Kézilabda RUSZNÁK GYÖRGY

Ezzel lényegében kijutott a világbajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott.

2021.04.15 21:10:14

Kézilabda MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az utolsó tíz percre, borítékolhatóan minimum tízgólos előnynél Ambros Martín vezetőedző nyugodtan beküldheti a pályára. És akkor jöhet tíz perc folyamatos vastaps, standing ovation, neki szóló ének, aztán pedig a lefújás után mindenkinek rengeteg könny és szép emlék.

2021.04.13 11:50:00

Kézilabda BÁLINT MÁTYÁS

A 66 éves mesteredző úgy véli, a siker a legjobb orvosság konfliktus ellen.

2021.04.12 14:23:52

Kézilabda NAGY PÉTER, VINCZE SZABOLCS, HATÁR DÁVID (percről percre)

A rekordgyőztes bakonyi együttes 28. alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát.