Női kézilabda: hosszabbított a Győr kulcsjátékosa

Vágólapra másolva!
2020.11.09. 14:35
null
<div><img class="cikkep" src="https://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/79/41/29/cikk_2794129/Kristiansen1200_960px.jpg" alt="" align="middle" /></div>Veronica Kristiansen marad Győrben (Fotó: Szabó Miklós)
A Győri ETO női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen három évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.

 

A 30 éves klasszis 2018-ban a dán FC Midtjyllandtól érkezett, és azonnal alapemberré vált a magyar csapatban.

„Nagyon elégedettek vagyunk Veronica Kristiansen teljesítményével, csapatunk meghatározó tagjává, húzóemberévé vált az elmúlt évek során, így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt – mondta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, aki röviden kitért a mindennapi munkát az élet minden területén hátráltató külső körülményekre. – Bízunk benne, hogy a járványhelyzet mihamarabbi elmúltával ismét minden visszatérhet a régi kerékvágásba, és száz százalékkal az elérendő céljainkra tudunk koncentrálni, melyek megvalósításában kulcsszerepet szánunk Veronicának – ezúton is sok sikert kívánunk neki az elkövetkező három szezonban!”

„Nagyon boldog vagyok, hogy győri színekben folytathatom sportolói karrierem. Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez, hiszen professzionális körülmények között végezhetjük az edzésmunkát, s a klub mindenben segít, hogy mi maximálisan a feladatunkra koncentrálhassunk. Motivált vagyok, szeretnék újabb szép eredményeket elérni zöld-fehérben – nagyon örülök, hogy számítanak rám és a csapat tagjai között tudhatom magam az elkövetkező három évben is!” – mondta Veronica Kristiansen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik