Női kézilabda: súlyos sérülést szenvedett az Esbjerg sztárja

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 18:21
null
Estavana Polman attól fél, hogy keresztszalag-szakadást szenvedett (Fotó: AFP)
A dán Tv2 beszámolója szerint a Team Esbjerg női kézilabdacsapatának egyik legjobbja, Estavana Polman súlyos térdsérülést szenvedett, így könnyen elképzelhető, hogy az egész idényt ki kell hagynia.

 

A Bajnokok Ligája A-csoportjába sorsolt – így az FTC-vel is találkozó – Esbjerg csütörtökön egy másik dán csapattal, az Odensével tartott közös edzést, amelyen a világbajnok irányító-átlövő térdsérülést szenvedett.

„A szokásos cselemet csináltam, amikor valami félrement. Amennyire emlékszem, nem volt kontaktus az ellenféllel, de azonnal fájdalmat éreztem a térdemben” – mondta Estavana Polman, aki azt is elárulta, attól fél, hogy keresztszalag-szakadást szenvedett.

A 27 éves holland kézilabdázó pénteken esett át a kötelező vizsgálatokon, amelyek igazolták a félelmeit, elülső keresztszalag-szakadást állapítottak meg nála. Az Esbjergnél úgy számolnak, hogy az egész idényre elveszítették kulcsjátékosukat.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, 2020–2021
A-CSOPORT:Metz Handball (francia), Rosztov-Don (orosz), Vipers Kristiansand (norvég), Team Esbjerg (dán), FTC-RAIL CARGO HUNGARIA, CSM Bucuresti (román), SG BBM Bietigheim (német), Krim Ljubljana (szlovén)
B-CSOPORT:SCM Ramnicu Valcea (román), GYŐRI AUDI ETO KC, Buducsnoszt Podgorica (montenegrói), Borussia Dortmund (német), CSZKA Moszkva (orosz), Brest (francia), Odense Handbold (dán), Podravka Koprivnica (horvát)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik